Postoji ti hr meni, meni ga ubacio kolega forumaš Andrija, njega kontaktiraj.
prekopao sam doslovno net... ako netko ima bio bih mu zahvalan ili mi objasnite kojim programima mogu editirati firmware i sam prevesti meni?
hvala
Postoji ti hr meni, meni ga ubacio kolega forumaš Andrija, njega kontaktiraj.
Izvorno postao noćni_djelatnik
poslao sam mu pp, no ako ga ne uspijem dobiti, bi li ti bio voljan izvuć to iz svog moba i poslat mi? Hvala
neželi jer kao nema flat, ko da će ga ubiti par MB. ******, ko da je teško riskirat da se to jednom uploada i da ja stavim (budući da imam zakupljen server) na net i da svi koji to trebaju mogu skinuti. gledam baš, tko got je to trebao nije dobio na ovom forumu! A stvar je fakat rijetka, nema nigdje za skinuti. Tražim tjedan danaIzvorno postao noćni_djelatnik
al' ga njaš-ke frende!
Nisam ti rekao da ne želim, već da ću vidjeti što se da napraviti po tom pitanju.
To što nisam tako hitar u intervenciji je zato što nemam baš puno vremena za kopanje po flashevima i netu u potrazi za tim![]()
Taman krenem naći taj flash i vidim ovaj komentar, argh, dođe mi da ti sada i ne pomognem, a mislio sam.
Ipak, neću se ljutiti i dat ću ti taj flash na pladnju![]()
Samo strpljenja molim.
Evo ga uploadanog na linku koji netomslijedi:
http://rapidshare.de/files/13911073/..._0631.rar.html
Nadam se da će sve biti u najboljem redu.
A sad ti pomogni forumašima i kao pripadnik flat nacije uploadaj nešto jako zanimljivo pa stavi linkić tu negdje u forumu![]()
Zadnji uredio Inovator : 19-11-2006 u 23:44
reci što želiš i ja stavljamIzvorno postao andrija
hvala idem probat staviti ovo
bez ljutnje molim, ja budem pomogel svima kako i gdje mogu. Živčan sam jer ovo tražim jako dugo i nikak nigdje nać.. google je beskoristan u ovomeIzvorno postao andrija
evo radihvala
e sad me još samo interesira dal se to može editirati što si mi poslao, kako i čime (u kratkim crtama) moram maknuti neke stvari i složiti po svom ukusu. Hvala
Može i netko drugi odgovoriti, kako editirati firmware
Zadnji uredio Inovator : 19-11-2006 u 23:44
Program kojim se može raspakirati i editirati flash je "SHXCoDec".
Trebat će ti još i neki hex editor i još ponešto.
Taj postupak je jako kompliciran, i dugotrajan. Zašto želiš editirati flash? Možda ono što hoćeš možeš napraviti i bez editiranja, npr. promjenom skina
skin i sl znam mjenjati pa čak i izraditi... zašto? a evo učim, volim znatiIzvorno postao andrija
ovo mi je nepoznato poglavlje pa ga želim savladati
![]()
eto skini si taj program i udri![]()
Ako imaš volje, zašto ne. Kužim te, i ja sam isti takav.
Ne trebaš ništa uploadati, nego kad provališ u te flasheve i te fore onda daj jedan nabrijani postavi ovdje za sve.
Puno sreće!
Bookmarks