Ako je cijena primjerena, uredaj ce se cak fino prodavati. Mislim da ovdje HTC cilja na ljude kojima treba jednostavan dlanovnik sa tipkovnicom. Trebali su ubaciti UMTS i nazvati ga Instant Messengerom. Eh, sto je marketing...
Ako je cijena primjerena, uredaj ce se cak fino prodavati. Mislim da ovdje HTC cilja na ljude kojima treba jednostavan dlanovnik sa tipkovnicom. Trebali su ubaciti UMTS i nazvati ga Instant Messengerom. Eh, sto je marketing...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Pozdravljeni!
Pitanje je ocito iz naslova. Steta je da TyTN nema GPS, stoga ima li neka varijanta da se recimo GPS preko bluetootha spoji na ovo cudo i uz pametan software upogoni?
Jos jedno, sada mi palo na pamet:
Dakle, situacija je sljedeca: ako se moze koristiti na cesti za navigaciju, kako stoji stvar sa kartama i podrskom recimo za koristenje na moru kod nas?
Naime blizo sam kupnje pa me to prilicno interesira.
Hvala na paznji
Evo mogu ti rech iz osobnog iskustva..
Imam tytn, navigacijski software I-Go i bluetooth GPS reciver i radi odlicno..
Nisam bas previse testirao kartu, ali koliko sam mogao primjetit da je nedovrsena i nije 100% pokrivenost. Fale ulice u manjim gradicima sto se tice hrvatske, nema puno POI-a itd..
Osim toga radi perfektno..
Sto se tice navigacije na moru, za to je dobar navigacijski program od VITO Technologies-a
Hvala na odgovoru!
Ma ni ne mislim da ce biti upisana svaka ulicica od 2m kvadratna, nego me interesiraju veci gradovi u Rvata, a normalno onda i Nemcija, Italija, Austrija recimo i to bi bilo to. Nego ako ti nije tlaka, da li bi mi mogao reci cijenu tog gsm-a i cijene softwarea (mislim onako, tri-cetiri ozujske i sl. za soft.) i gdje se to moze nabaviti. To mi je jedino nedostajalo na TyTN-u. Stvarno je mracna naprava. E da, gdje se to moze opipati i primiti u ruku?
pozdrav
Sto se tce hrvatske, glavne medjugradske ceste su napravljene i u vecim gradovima ima ulica ali neke su krivo napisane, dakle imena tih ulica..
Sto se tice njemacke austrije itd.. tamo je situacija puno bolja, detaljnije je napravljena karta, vise detalja itd..
HTC TyTN u hrvatskoj kosta 6199 kn, a navigacijski software neznam tocno, ja sam skinio s neta besplatno, a kosta oko 1500 kn ( bubnio sam cijenu, ako netko zna tocnije neka me ispravi ), GPS reciver mozes kupit za 700tinjak kuna u HR..
Gdje mozes opipat nebi znao hehe, pogledaj na sluzbenom HTC sajtu maloprodaju pa tamo negdje mozda..
Od frenda frend ima HP-a 6915, a prije je imao 6515 i kaze da je jako zadovoljan s tom napravom sto se tice GPS-a. Mozda bi se moglo ugurati u TyTN software sa HP-a. Cini mi se nekako logicno. Isti je OS, a gps je gps.
Sta mislis o tome?
pozdrav
Probaj otić u HGspot, možda ti dadnu da ga opipaš
EDIT, odosmo u OFF, sad će babarogaajmo nazad na temu......
Mile, bas si dobro ispao na slici!![]()
Daj radje vidi post prije pa reci jel' se to moze seljakati iz HP-a na TyTN?
Mislim, pribavim, instaliram i radi. Da li su kompatibilni ili je opet HP prica za sebe?
pozdrav
Bookmarks