wau koja mrcina.
Jedino mi se ne sviđaju tipkovnice koje su počeli ugrađivati nakon Varia.
Ova na mojem variu mi je odlična, tipke su razdvojene i imam dobar feeling di je koja.
Ne sviđaju mi se baš ove spojene tipke.
Šteta jedino zbog proca...
wau koja mrcina.
Jedino mi se ne sviđaju tipkovnice koje su počeli ugrađivati nakon Varia.
Ova na mojem variu mi je odlična, tipke su razdvojene i imam dobar feeling di je koja.
Ne sviđaju mi se baš ove spojene tipke.
Šteta jedino zbog proca...
Toga sam se ja bojao kad sam se odlučio za titana, al vjeruj, bez obzira što su spojene, dovoljno su izbočene, čak i više nego na Variu. Tako da nikakvih problema nema s tipkanjem nema, tipkam skoro pa jednako brzo kao na PC-uIzvorno postao observer
Tocno, nisu lose ove spojene tipke, lijepse izgledaju ovakve tipke ( barem meni ) nego one razdvojene u varia..
Ako usporedjujemo tipkovnicu na titanu i P4350, na P4350 su tipke malo shire nego na titanu, sto znaci da je jos lakse pisat na P4350..
Ne znam bas, ali ja stvarno ne vidim smisao ovog uredjaja. Apsolutno ne vidim opravdanost ugradjivanja vec sad arhaicnog procesora u neki super-tanki ultra moderni uredjaj. Da ima 3G i HSDPA, ovaj bi uredjaj i vrijedio nesto, ali ovako je uredjaj samo jeftin nacin da se izvuce jos nesto novaca na postojecoj platformi. S druge strane, ovo je prvi HTC-ov uredjaj ovakvih karakteristika, pa to recimo donekle opravdava ovaj komunikator.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Da, jedna velika nebuloza. Podsjesca me na vrijeme kad je izasla Nokia 9210, bez GPRS-a,su zto postojale vec i 8310 i 7650 s GPRS-om. Samo se bojim da HTC ne krene stopana Nokije :throw:
Ah čuj, garant im je ostalo dosta starih komponenti od starih modela, primjerice Varia, pa su to upakovali u kučište nešto novijeg izgleda i sa pokojom sitnicom boljom.
Meni ne smeta, slabiji procesor=dulje trajanje baterije.
A i tanji je od varia koliko mi se čini, i ima nešto bolju kamericu.
Ako bih morao birati između njih dva uzeo bih ovoga, ne.
A i kada gledamo MDA Vario/Qtek 9100 i nije baš njihov proizvod, ne.
Ako je cijena primjerena, uredaj ce se cak fino prodavati. Mislim da ovdje HTC cilja na ljude kojima treba jednostavan dlanovnik sa tipkovnicom. Trebali su ubaciti UMTS i nazvati ga Instant Messengerom. Eh, sto je marketing...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks