Svidja mi se dizajn uredjaja.. To je HTC Trinity ak se nevaram, nek me netko ispravi ak grijesim![]()
Svidja mi se dizajn uredjaja.. To je HTC Trinity ak se nevaram, nek me netko ispravi ak grijesim![]()
Trinity je P3600.
A da da.. Trinity nema qwerty tipkovnicu.. ovo je Herald..
BTW.. evo kratki filmich ovog uredjaja ak nekoga zanima..
http://www.youtube.com/watch?v=wedGXUdwgWA
Cure mi sline kad vidim koliko je tanak. Al neka njega, ja s ovim šibam preko 1 mbps![]()
To je jedino sta mi "fali" na titanu, da je malo tanji, al oke je i ovak.. Svejedno ga nenosim u djepu vec u onoj torbici sto sam dobio tak da mi i neigra neku ulogu debljina..
Svidja mi se sto ima led diodice na tipkovnici za Shift i CTRL, tak da ti svijetli kad je upaljeno.. to je super fora
Malo preslab procesor ima ovaj uredjaj.. meni je preslab procesor i na titanu..
al ja sam bolestan.. nemojte mene slusat uopce..![]()
Ma da, 200 mHz je jad i nevolja. A što se titana tiče, nisam ni ja baš oduševljen procesorom jer sam davno prije imao Ipaq 4700, tako da me filing još držiIzvorno postao Shamanix
![]()
wau koja mrcina.
Jedino mi se ne sviđaju tipkovnice koje su počeli ugrađivati nakon Varia.
Ova na mojem variu mi je odlična, tipke su razdvojene i imam dobar feeling di je koja.
Ne sviđaju mi se baš ove spojene tipke.
Šteta jedino zbog proca...
Toga sam se ja bojao kad sam se odlučio za titana, al vjeruj, bez obzira što su spojene, dovoljno su izbočene, čak i više nego na Variu. Tako da nikakvih problema nema s tipkanjem nema, tipkam skoro pa jednako brzo kao na PC-uIzvorno postao observer
Bookmarks