Ima tko kakav program da brojevi na dialeru budu veci da mozes bez problema tipkat prstima.
Ima tko kakav program da brojevi na dialeru budu veci da mozes bez problema tipkat prstima.
Imaš recimo E-ten phone dialer, besplatan i ima mnoštvo skinova za njegaIzvorno postao tin_zgb
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio Wisher : 24-11-2006 u 11:34
Proban E-ten i mogu reci da mi se svida.![]()
Ja sam svojevremeno radio tipke za dial pad ali to je bilo tek toliko da nisu orginalne (Paint - promjena boje i oblika).
Kako promijeniti slicice u Call History popisu (IN, OUT, MISSED) ili ima neki skin i za njega ?
Hvala, hvala......
ONE X & Sensation & Desire by HTC
@ observer,
ovo na slikama mi izgleda kao defaultni WM dialer, no samo sa drugim skinovima...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
možda...no kada ti je uređaj brandiran kao i moj Vario na T-mobile,onda ćeš se moći maknuti sa onog kockastog dialera jedino na neki ovakav način.Izvorno postao rospaya
THX Observer, vec sam htio pop.... sa onim malim brojkama, skoro svaki put sam fulao brojIzvorno postao observer
![]()
Bookmarks