E, vidiš. Moram zvati ovu privatnu liječnicu (ima privatnu ambulantu s ultrazvukom), ali užasno me strah!Izvorno postao Drug Mile
Čak mi je spomenula da možda krv u urinu imam zbog možebitne povećane prostate (malo sam "jači" čovjek).
Uf, ljudi!![]()
E, vidiš. Moram zvati ovu privatnu liječnicu (ima privatnu ambulantu s ultrazvukom), ali užasno me strah!Izvorno postao Drug Mile
Čak mi je spomenula da možda krv u urinu imam zbog možebitne povećane prostate (malo sam "jači" čovjek).
Uf, ljudi!![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Čisto sumnjam da imaš povečanu prostatu u tim godinama. Otiđi na pregled prostate.
heh, tolika ogromna rasprava a ništa se ne poduzima... daj odi doktorima malo se pokreni...
odi i na alergotest.... moj stari je alergičan na nešto u cigarama pa ima problema...
pokret dosta piskaranja!![]()
![]()
![]()
Seriously?
Evo sam se jutros naručio kod doktorice. Ona je internist, pitah je može li mi napraviti ultrazvuk grla, kaže može bez problema.
Sutra u 9.30.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Buraz je imao tragove krvi u mokraći. Ispali su neki problemi s bubrezima, ne mali. Pa nije smio imati nikakve fizičke aktivnosti, pa ovo, pa ono, pa sranja, sim, tam, i onda samo od sebe nestalo. Jednostavno kako došlo tako prošlo. Hvala Bogu.
Ali buraz je sportaš, nikad bolestan, nikad pušio, ne pije, pazi na prehranu više-manje... Ono, zdrav život. Tak da ne mora bit sa čikanjem povezano, ali može. A pošto pušiš, ako ne uspiju naći zašto je to, reći će ti da se ostaviš cigarete, jer im je to najjednostavnije.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks