Ja zapalim nakon dobrog seksa, nakon jela mi se jednostavno gadi, pokvari mi ručak/večeru. Zapalim uz pivu, a milijunaša ne gledam.
U koji to tunel ideš? Na magnetsku rezonancu? Ja idem slijedeći tjedan na CT mozga, if they find one![]()
Ja zapalim nakon dobrog seksa, nakon jela mi se jednostavno gadi, pokvari mi ručak/večeru. Zapalim uz pivu, a milijunaša ne gledam.
U koji to tunel ideš? Na magnetsku rezonancu? Ja idem slijedeći tjedan na CT mozga, if they find one![]()
Dobra!Izvorno postao Drug Mile
Ne, nego pitam, za pregledati grlo (ždrijelo) jel dovoljan onaj "običan" ultrazvuk ili moram u taj "tunel", odn. magnetsku rezonancu?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Koliko ja znam za grlo je dovoljan ultrazvuk. Magnetska i CT su za pregled dijelova tijela pod kostima (lubanja) jer ultrazvuk ne prolazi kroz kosti. Može bit da magnetska daje točnije podatke od ultrazvuka, mislim sigurno daje, ali sumnjam da će te uputit na magnetsku prije nego si prošao ultrazvuk. Šta je najgore, magnetska je skupa i ne ide se tek tako. Ako ipak budeš išao, nadam se da nisi klaustrofobičan, jer zna bit očajno izdržat 15 minuta unutra, (ko u grobu)![]()
E, vidiš. Moram zvati ovu privatnu liječnicu (ima privatnu ambulantu s ultrazvukom), ali užasno me strah!Izvorno postao Drug Mile
Čak mi je spomenula da možda krv u urinu imam zbog možebitne povećane prostate (malo sam "jači" čovjek).
Uf, ljudi!![]()
U Mobisu!
Čisto sumnjam da imaš povečanu prostatu u tim godinama. Otiđi na pregled prostate.
heh, tolika ogromna rasprava a ništa se ne poduzima... daj odi doktorima malo se pokreni...
odi i na alergotest.... moj stari je alergičan na nešto u cigarama pa ima problema...
pokret dosta piskaranja!![]()
![]()
![]()
Seriously?
Evo sam se jutros naručio kod doktorice. Ona je internist, pitah je može li mi napraviti ultrazvuk grla, kaže može bez problema.
Sutra u 9.30.
U Mobisu!
1300kn. prvo uzv, pa ct, magnet je krajnja metoda.Izvorno postao Drug Mile
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
moze bit i od alkohola, nisam vidio da je nigdje navedeno...
Bookmarks