joj daj nismo u 5st meni su vadili i ostao sam živ... daju ti inekciju i zdrao... budi muško... i kasnije jedeš sladoled, da ne boli... jojIzvorno postao Moby
![]()
joj daj nismo u 5st meni su vadili i ostao sam živ... daju ti inekciju i zdrao... budi muško... i kasnije jedeš sladoled, da ne boli... jojIzvorno postao Moby
![]()
Seriously?
Hajde, dobro. Budem razmislio.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
napravi urinokulturu, možda imas neku bakteriju,kakvi su ti nitriti?
tumor nije pa nemoras odmah mislit najgore... može ti bit nasljedna, benigna obiteljska hematurija.... možda ti to doma imaju i starci a ne znaju... jedes li ribu cesto? jel imas povisen tlak? ako si full tezak pusac, to ti je jedan dobar + zasto ti je to poviseno
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Malo sam "jači", imam blago povišen tlak, i da, težak pušač...Izvorno postao malena01
Poći ću još jednom na pretragu, možda tamo za mjesec dana.![]()
E, da imam 3x veći kolesterol, ne znam utječe li to na krv u mokraći.
Još nešto, zadnji AST-0 test mi je bio 20, a tek oko 200 je rizik od angine.
U Mobisu!
I znači doktori ti nemogu niš reć.Pa kakve si ti to doktore posjećivao.
Valda češ preprodit situaciju.Jedi ribu![]()
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
LOL
To sam i ja govorio čitavo ljeto-ne idem na pregled kod liječnika nego, ja sam to počeo zvati "konzultacije s liječnikom".
Radi se o dobrim liječnicima, bar su na dobrom glasu. Tako da nakon svega... Ne znam ni sam što reći.![]()
U Mobisu!
haha tak sam si ja prosle godine pocela sama postavljat dijagnozeIzvorno postao Moby
nego ozbiljno sto je AST-0? zanima me.
to ne znam što je?Izvorno postao Moby
![]()
To je test koji iz krvi pokazuje kolika je sklonost organizma na streptokok.Izvorno postao malena01
Vjeruj mi, nisam ni ja imao pojma, a ovo ljeto sam postao "polu-liječnik". Ti bokca, do ljeta nisam znao tko je nefrolog, internist, niti me uopće to zanimalo...
U Mobisu!
ja sam imao streptokoke u grlu
Seriously?
haha a meni svaka informacija dobrodosla, to mi buduca strukaIzvorno postao Moby
pa ako te strah onog najgoreg, napravi tumorski biljeg mada ti ni to nije 100 posto pouzdano, u svakom slucaju manje pusi, ponovi urin normalan i urinokulturu pa ces vidjeti, ja vjerujem da ce sve bit 5+![]()
![]()
Bookmarks