Sta ne izvadis krajnike? Kog si kurca do sad cekao? Vadi to van.
Sta ne izvadis krajnike? Kog si kurca do sad cekao? Vadi to van.
o bože ak su rekli da su krajnici pobrini se da ti izvade... nemaš šta izgubit... netrebajku inače za ništa, samo smetaju... izvadi pa vidi... oni ako su upaljeni mogu na štošta utjecat!!!!!!!! kao i zub...
Seriously?
Mislim da ću radije umrijeti nego to vaditi!
Čuo sam svakojakih priča, pa i to da nespretni doktor može počupati i glasnice...
E, a operacija je bez uspavljivanja tako da čuješ i vidiš što vade iz ždrijela, plus poslije mjesec dana nemreš ništa ili skoro ništa jesti jer to boli i peče, bla,bla...
Uf, čovječe!!!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
joj daj nismo u 5st meni su vadili i ostao sam živ... daju ti inekciju i zdrao... budi muško... i kasnije jedeš sladoled, da ne boli... jojIzvorno postao Moby
![]()
Seriously?
Hajde, dobro. Budem razmislio.
U Mobisu!
napravi urinokulturu, možda imas neku bakteriju,kakvi su ti nitriti?
tumor nije pa nemoras odmah mislit najgore... može ti bit nasljedna, benigna obiteljska hematurija.... možda ti to doma imaju i starci a ne znaju... jedes li ribu cesto? jel imas povisen tlak? ako si full tezak pusac, to ti je jedan dobar + zasto ti je to poviseno
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Malo sam "jači", imam blago povišen tlak, i da, težak pušač...Izvorno postao malena01
Poći ću još jednom na pretragu, možda tamo za mjesec dana.![]()
E, da imam 3x veći kolesterol, ne znam utječe li to na krv u mokraći.
Još nešto, zadnji AST-0 test mi je bio 20, a tek oko 200 je rizik od angine.
U Mobisu!
I znači doktori ti nemogu niš reć.Pa kakve si ti to doktore posjećivao.
Valda češ preprodit situaciju.Jedi ribu![]()
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
to ne znam što je?Izvorno postao Moby
![]()
Izvorno postao Moby
nemoj ih vadit![]()
nije baš da nemaju nikakvu korist...samo je kod nekih ljudi (koji imaju stalno nekakve upale) manje zlo da ih nemaju nego da imaju pa ih zato vade.Izvorno postao Compov
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Dakle saznali smo da si
- Težak pušač
- Imao e.coli
- Imaš sjebane krajnike
- Povišen krvni tlak
Koliko sam shvatio, kao laik, svi ti razlozi mogu imati veze s tvojim problemom. Zašto ne počneš rješavati to po redu? Smanjiš pušenje, počneš trčati, s vremenom i prestaneš pušiti.. Osjećati ćeš se bolje, drugi će se osjećati bolje uz tebe i bit ćeš i zdrav i zadovoljan uspjehom i samim sobom![]()
![]()
E, prijatelju kad bi to bilo lako!
Već godinama zapalim cigaretu nakon dobrog (i manje dobrogručka), pušim uz dobar film, Milijunaša... Kako to odjednom ostaviti?
Čini mi se gotovo pa nemoguće. Strah me ovo s grlom. Ne znam može li se grlo pregledati običnim ultrazvukom ili moram na specijalistički pregled u onaj "tunel".
Mislim, tek mi je 26 godina. Iako to ne mora puno značiti, ali opet nisam tamo neki sredovječni muškarac. Što ću raditi kad mi bude 56 godina!!!![]()
U Mobisu!
Ja zapalim nakon dobrog seksa, nakon jela mi se jednostavno gadi, pokvari mi ručak/večeru. Zapalim uz pivu, a milijunaša ne gledam.
U koji to tunel ideš? Na magnetsku rezonancu? Ja idem slijedeći tjedan na CT mozga, if they find one![]()
Dobra!Izvorno postao Drug Mile
Ne, nego pitam, za pregledati grlo (ždrijelo) jel dovoljan onaj "običan" ultrazvuk ili moram u taj "tunel", odn. magnetsku rezonancu?
U Mobisu!
Bookmarks