a koliko vode piješ?
to može biti i zbog blage dehidracije, osobito ako piješ premalo vode ili stalno intenzivno vježbaš.
a koliko vode piješ?
to može biti i zbog blage dehidracije, osobito ako piješ premalo vode ili stalno intenzivno vježbaš.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
E, vidiš, dosta malo pijem. Na to nisam ni pomislio.Izvorno postao nijala
E.coli su mi otklonili kao mogućnost, naime nije pronađena.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
onda postoji velika mogućnost da je to razlog.Izvorno postao Moby
a ne bi škodilo ni da prestaneš pušiti...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Jesi protiv E coli probala D-manozu? Kolikka je kolicina E coli? Ako je veca od 10^3 onda obavezno nabavi D-manozu.
Moby, postavi pitanje na cybermed, uvedi u prehranu caj od brusnice, sok od brusnice (cremberry juice),
Ma, hebemu, kaže, Forum nije u funkciji, tražite odgovore na već napisanim temama. I, kod krvi u urinu mi izbaci neke gluposti-tipa dijabetes i krv u urinu, a znam da mi je glukoza isto OK.
Čuo sam za tu brusnicu da je dosta dobra.
U Mobisu!
daj odi doktoru i ispovjedaj se... ovdje nećeš naći pomoć... osim ako je neko doktor...
Seriously?
Ma, dragi moj Compov, visio sam po liječnicima gotovo čitavo ljeto. Čitav godišnji sam proveo po raznim ambulantama, pretragama, specijalistima itd.Izvorno postao Compov
Nitko ništa konkretno nije kazao.
U biti svi furaju jedno-imam "loše" krajnike koji čim se malo upale djeluju na bubrege itd. Mislim da je to bezveze jer do 7.mj. nikad nisam imao problema sa zdravljem, a problem krajnika se ne javlja baš preko noći.![]()
U Mobisu!
Imaš one Vindi Vital sokove od brusnice koji su dosta dobri, a i zdravi.
CARpeDiem*
Bookmarks