stari moj ja ti se 3 godine prcam s e. coli.ultrazvuk sam radila par puta, sve ok.nista me ne muci, i onda me samo odjednom pocne bolit bubreg, kad tamo upala (prosli tjedan sam bila u bolnici zbog tog).bilo bi ti pametno da napravis urinokulturu.
stari moj ja ti se 3 godine prcam s e. coli.ultrazvuk sam radila par puta, sve ok.nista me ne muci, i onda me samo odjednom pocne bolit bubreg, kad tamo upala (prosli tjedan sam bila u bolnici zbog tog).bilo bi ti pametno da napravis urinokulturu.
a koliko vode piješ?
to može biti i zbog blage dehidracije, osobito ako piješ premalo vode ili stalno intenzivno vježbaš.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
E, vidiš, dosta malo pijem. Na to nisam ni pomislio.Izvorno postao nijala
E.coli su mi otklonili kao mogućnost, naime nije pronađena.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
onda postoji velika mogućnost da je to razlog.Izvorno postao Moby
a ne bi škodilo ni da prestaneš pušiti...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Jesi protiv E coli probala D-manozu? Kolikka je kolicina E coli? Ako je veca od 10^3 onda obavezno nabavi D-manozu.
Moby, postavi pitanje na cybermed, uvedi u prehranu caj od brusnice, sok od brusnice (cremberry juice),
Ma, hebemu, kaže, Forum nije u funkciji, tražite odgovore na već napisanim temama. I, kod krvi u urinu mi izbaci neke gluposti-tipa dijabetes i krv u urinu, a znam da mi je glukoza isto OK.
Čuo sam za tu brusnicu da je dosta dobra.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
daj odi doktoru i ispovjedaj se... ovdje nećeš naći pomoć... osim ako je neko doktor...
Seriously?
Imaš one Vindi Vital sokove od brusnice koji su dosta dobri, a i zdravi.
CARpeDiem*
Bookmarks