Napravio sam prije desetak dana pretrage urina i krvi. Nalaz krvi je relativno OK, sve u granicama normale.
Međutim, u mokraći su mi našli velik broj leukocita, eritrocita nekakvih elipsastih stanica (što već), ali u mokraći krv je pozitivna (jedan križ) i proteini-lagano opal.
Ne kužim kako je broj eritrocita i leukocita u krvo u redu, dok u mokraći je njihov broj dosta velik i izlazi iz normale?
Krv u mokraći mi je prisutna još od 7 mjeseca ove godine, imao sam dva plusa, pa jedan, pa "u tragu", jednom je čak bila negativna. Sad se opet pojavio taj jedan plus.
Strah me je jer se ja osjećam jako dobro i da nema tog nalaza ne bih pojma imao da mi je "nešto".
Pušač sam, u posljednje vrijeme osjećam da prilikom napora dosta teško dišem, vrlo brzo se zamorim. E, i osjećam nekakvu "tupu bol" u ždrijelu, kao kad vas bole angine, ali samo s desne strane, pa me je još veći strah da nemam "ono" u grlu. Bi li "to" u grlu moglo utjecati na krv u urinu? Znate na koju bolest mislim? Ne volim je izgovarati.
Ima li tko slična iskustva?

Odgovori uz citat

)

Bookmarks