pitanje:šta im to znači postojeći vip-me korisnik...?karticu treba imati,ili šta...?+kak se ona lova dobiva?![]()
Evo, ja danas kupio u Vipnetu SE K750i za 1091 kn - postojeci Vipme korisnik.
Na stranici Vipneta - link pise da se kao poklon dobije nekakav SOS punjac.
Ja ga nisam dobio, u sluzbi za korisnike rekose nesto kao da nisam ni trebao
dobiti jer to vrijedi samo za Vipme komplete (a sta je ovo moje, pretplata nije, slobodan uredjaj nije, nesto trece...) ?
Ne shvacam, onako kako pise na gornjem linku, ispada da sam trebao dobiti taj punjac, medjutim, nisam.
Je li netko dobio i taj punjac u kompletu za 1091 kn?
pitanje:šta im to znači postojeći vip-me korisnik...?karticu treba imati,ili šta...?+kak se ona lova dobiva?![]()
imas u uvjetima postojeci je svaki koji duze od 12 mjeseci i NIJE u to vrijeme koristio niti jednu slicnu akciju sa dobivanjem love ( zato ja ne mogu jer sam prije godinu dana kupio nokiu 1100 za 291kn u pkatu i broj sa 290kn na racunu kroz 18 mjeseci mislim , valjda je primjer pomogao da me shvatite kaj ocu reci![]()
Ima tih uvjeta jos, zena mi je na licu mjesta iskopala neku stranicu gdje pise crno na bijelo i, naravno, sitno...![]()
Moras registrirati karticu na svoje ime prethodno. Svaki mjesec ti sjeda 30 kn na racun, pod uvjetom da si prethodno za taj mjesec racun obnovio bilo kakvim bonom (mislim da moze i onaj od 35). Uglavnom, svaki mjesec obnova, nema jednom pa 6 mjeseci mira + 30 mjesecno, jok, a-a...![]()
Ali sta s tim punjacem... ispada da je Vipme komplet onaj u kojem se vec nalazi nova sim kartica. A, paz' sad, "poklon" punjac se dobiva kad se uredjaj plati 1191, a ne 1091 kn, tj. s novom karticom. Ukratko, krasan poklon.
Nemoj kukat, prejeftino si dobio mobitel i sad budi kuš.![]()
![]()
![]()
Izvorno postao konan1
da slažem se 500 kn pojeftinjenja nije malo,!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Bookmarks