Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 9 od 9

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo samo da nadodam komentar.
    Svaka čast svemu tome, veći ekran..ajde dobro, i tako gledam na EVF, zatim brži autofokus...e o tome bi se dalo raspravljati (što brže to bolje), a ostalo je recimo zanemarivo.

Meni najviše fali ono što malo tko gleda očito dok kupuje, pa sam se i ja tako zahebao.
    Naime nema pinova za sinkronizaciju sa vanjskom bljeskalicom (samo za okidanje). Damn.
    Zadnji uredio Wisher : 18-11-2006 u 17:25

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala na pomoći.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    LG GT540
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja se ispričavam što upadam kao padobranac, ali morao sam napisati: Fuji ima jako dobre CCD chipove. Ako se ne varam tvoj model ima CCD pete generacije. Imao sam prilike raditi sa Fuji F30 , malim 6 MP digitalcem i moram vam reći da šije mog Panasonica u modovima IOS 400, 800, 1600 i 3200. Nevjerojatno je kako taj model i na jako visokim ISO vrijednostima ima jasnu i čistu sliku! Njegov inteligentni blic je još jedna stvar za pohvalu. Poznato je da blic ubija sjene. Ovaj to ne radi. Imam osjećaj da on koristi blic u djelovima slike koji su tamni i malo ih posvijetli, ali to radi jako fino i precizno. Samo na jako reflektirajućim predmetima možete primjetiti da je blic korišten. Pravo malo čudo! I vraški dobro radi. Znam da nije aparat o kojem si se raspitivao, ali eto morao sam napisati!
    Camera Obscura - the best camera ever :)

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao pepi_31
    Ako se ne varam tvoj model ima CCD pete generacije. Imao sam prilike raditi sa Fuji F30 , malim 6 MP digitalcem i moram vam reći da šije mog Panasonica u modovima IOS 400, 800, 1600 i 3200. Nevjerojatno je kako taj model i na jako visokim ISO vrijednostima ima jasnu i čistu sliku!
    Je, to su novi CCD senzori, poprilično su dobri, ali moram još napomenuti i da ne zaboravimo na Fujinon optiku koja se ugrađuje u modele S9500 i S9600.
    Ne koristi novi Hasselblad Fujinon objektive za bezveze.

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    46
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao observer
    Je, to su novi CCD senzori, poprilično su dobri, ali moram još napomenuti i da ne zaboravimo na Fujinon optiku koja se ugrađuje u modele S9500 i S9600.
    Ne koristi novi Hasselblad Fujinon objektive za bezveze.

Moram se sloziti!

Sve se vise hvali elektronika i shipovi os Fuji - ja, a ljudi nekako zaboravljaju, da je za move H module Hasselblad, prekinuo suradnju (navodno sporazumno) sa Carl Zeiss Optics - om i sklopio ugovor sa Fuji - jem. Premda je ispocetka bilo sprdanja (neki su to poceli zvati Fujiblad i slicno) zlosutnici su, pokazalo se, bili u krivu.

Hasselblad je pionir srednjega formata i ima reputaciju kakva se samo pozeljeti moze, tako da ne bi riskirao sa losim komponentama, uostalom i iskustva korisnika H1 i H2 sistema su pokazala da je posao sa Fuji - jem bio pun pogodak.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Fujifilm Finepix S3Pro
    By jooker in forum SLR digitalni fotoaparati i oprema
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 23-01-2008, 16:54
  2. Fujifilm FinePix S5600
    By ReNE in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 30-04-2006, 18:55

Bookmarks

Pravila postanja