Otici cu na koncert, no pomalo mi je bezveze uzivati tamo u cast nekoga tko je umro... Opcenito tuzna prica.
Otici cu na koncert, no pomalo mi je bezveze uzivati tamo u cast nekoga tko je umro... Opcenito tuzna prica.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
za takve koncerte bi ja recimo olivera stavila
mah...isto je
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
iako je ovo koncert Hladnog Piva, Kawasaki 3P-a i ostalih manje poznatih rockera, ovo je humanitarni koncert sa drugačijim ciljem od klasičnih okupljanja pravih rockera. Ako slušaš takve stvari, i sam znaš da HP i K3P imaju i jako dobre stvari, mirnijeg tonaliteta. Mogu ti samo reći jedno.... Nadam se da se vidimo, ako stvarno budeš dolazio obavezno se javi.Izvorno postao rospaya
![]()
Ej, ja sam obavezno tamo![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Dakle, humanitarno okupljanje forumaša![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
evo jesam....
Takve priče dirnu i moje"ledeno" srce a pošto ne mogu doći,uplatit ću u ponedjeljak na raćun 10% iznosa koji dobijem za posao u Poreču.
I feel the need -the need for speed!!!!!
Evo, kako i sam Chellex kaže, nadam se da će ovo bit humanitarno okupljanje forumaša, ja krećem za 2 sata, ako koga vidim poznatog vićemZa sve ostali koji planiraju doći, a nemaju moj br, nek pošalju PM za razmjenu brojeva, mislim da ću skočit još jednom dok pođem, kad me šefica ne vidi
![]()
Bookmarks