Super(TurboDizel)Moderatori: Šljaka, Sodom, Bluedevil.....
EDIT, a jel ti možda problem što ne možeš stavit još jedan oglas?
Imam nekih problema sa oglasnikom i pokušavam doć do čovjeka već tri dana.Kad ono ja pogledam posljednju aktivnost a njega nema već petnaest dana! Jer ima koji moderator još zadužen za oglasnik , komu da se javim??? Ako nema nikoga vrijeme je da neko to preuzme!
Super(TurboDizel)Moderatori: Šljaka, Sodom, Bluedevil.....
EDIT, a jel ti možda problem što ne možeš stavit još jedan oglas?
Skupi malo postova i oglašavaj šta želiš
Mislim da bez obzira na to šta si dugo ovdje moraš imat 15 postova
I feel the need -the need for speed!!!!!
U tome i je problem ja sam tu već preko godinu dana i nema me dva mjeseca i odjednom više nemam ni postova nit mogu stavljat nove teme.
Ček..Prije si imao više postova od jednog??Izvorno postao izunic
Da i prije sam već stavljo teme sve sam prije radil odjednom dođem i bum!
Vjerojatno su neš radili po forumu.Niš pitaj nekoga od navedenih moderatora šta ti je @Drug Mile naveo gore..Izvorno postao izunic
E da i bluedevila sam pital on je reko da je nekome poslo pm i već dva dan od nikog ništ.
Ne znam po meni bi ti to bilo najbolje da pitaš Zappana(al njega tu baš i nema često),Šljaku i Sodoma,oni ti sigurno neš više mogu reći o tome.Probaj..ništa te ne košta..Ajd valjda če se to sreditiIzvorno postao izunic
![]()
Jesi imao više od 50 postova?Izvorno postao izunic
nisam. Zašto? pa u oglasniku sam! Kad trebam nešto kupit dođem , kad trebam nešto prodat dođem uglavnom dogovaram preko pm-a pa kako da sakupim 50 postova???
A ****** onda. Trebaš skupit 50 postova u tematskim forumima da bi mogao neograničeno stavljat oglase. Uostalom, stoji ti u pravilima.
Ništ onda. Hvala na odgovorima odustajem od ovog foruma jer je po mom mišljenu u banani . Još jednom hvala i bok!
Upravo zbog takvih kao ti uvedena su ograničenja. Neki nikako da shvate da ovo nije kupi-prodaj forum nego je ovo forum namijenjen izmjeni iskustva, pomaganju i rješavanju tehničkih i inih problema vezanih uz tematiku foruma. Oglasnik je tu tek onako usput. Kad su teme u Oglasniku počele gušiti prvobitnu namjenu foruma uvedena su ograničenja. Većina ljudi to ovdje prihvaća, a oni kojima to smeta imaju druge mogućnosti oglašavanja.Izvorno postao izunic
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Dakle, ako moderator zaduzen za odredjeni dio foruma nije trenutno u mogucnosti biti online i na usluzi postoje ljudi koji imaju prava na cijelome forumu, super moderatori ili administratori, pa se u tome slucaju slobodno obratis njima. Popis navedenih je ovdje:
http://cafe.mobil.hr/showgroups.php
Ti i dalje imas vise postova od jednoga, ali kako i sa sljedecega linka mozes vidjeti 99% posto tvojih aktivnosti na ovome forumu svodi se na oglasnik:
http://cafe.mobil.hr/search.php?searchid=594473
A postovi se broje samo u tematskim dijelovima foruma. Oglasnik to nije.![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
LOL, odbrusi ti njimaIzvorno postao izunic
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
a zakaj se onda na oglasniku vrte stalno iste face, 10.1. prodaje se , 15.1. jos se prodaje , 20.1. kaj se niko nebu javil i tak u nedogled , hebes takav oglasnik
O pravilima Oglasnika napisano je dovoljno. Ova tema je otišla u off, ovdje se raspravlja o radu moderatora, a u ovom slučaju nije upitan rad moderatora tako da više nemamo o čemu pričati.
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks