novi konektor je drukčiji od onog na CX70 recimo
novi konektor je drukčiji od onog na CX70 recimo
U Hami imaju za njihov Liberty (nosač za auto s handsfree) nastavak za nove BenqSiemense. Košta cca 70 kn, ali ako nema druge. Na drugom kraju je utikač kao za telefon, pa se može složiti kabel.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pa bolje onda kupiti original dca 140, a napraviti dca 540, da se pohrane stvari sa starog cx 70. jer kupovati 2 kabela nikako nikako![]()
samo onda neću moć flashirati starog cx70 sa tim kablom, jer treba 510. a joj a joj sami problemi, više ću potrošit na kablove nego na mobitele![]()
U Splitu u alo,alo shopu imaju bloototh kabel za 120,slično je ka i USB samo nema žice
Bluetooth imaš na svakom koraku i on služi samo za prijenos podataka (slika, melodija, videa...).
S njime ne možeš stavit novi firmware, flashirat, itd....
Samo mali savjet, ako nema žice onda nije kabel.Izvorno postao web
Ovdje se radi o Bluetooth adapteru,koji se priključuje na USB port, kužiš?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Da li je netko možda probao složiti kabel po ovoj shemi?
nije mi jedna stvar jasna, u opcijam se pojavljuje bljeskalica. ako ju ukljucim, mobitel ne slika. ako ju iskljucim slika. sad me zanima da li on ima nekakvu "bljeskalicu" uopce pa mu treba upgreadat sistem ili je to nekakav "ostatak"?
pokusao sam jsa sa punajcem od c 65, malo ga stanjio, improvizirao sa drugim nozicama iz drugih punjaca (jre punajc ima 2 -3 ovisno o modelu a treba ih stavit 7), ali nije nista reagiralo, mozda je kontakt bio los, a par nozica mi je posliej i pukolo kad su osjetljive tak oda sam odustao.
Bookmarks