A nano?
Po meni nije skupo.
A nano?
Po meni nije skupo.
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
nekima je skup jer ne nudi mp4 (ajde mi recite koliko vas konstantno te playere koriste više za video nego za audio?!??)
I evo zašto je relativno skup budući da ne nudi mp4 http://www.sony.hr/view/ShowArticle....site=odw_hr_HR
Ako je ovako kvalitetan kako piše onda vrijedi svake lipe...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Same sluske vrijede bar 200kn.
A video na tak malom playeru mi je oduvijek bila perverzija.
Eventualno ga gledam na svom pspu, ovo je stvarno premalo za gledat bilo sta.
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
Sigurno neću uzimati u obzir PR review od firme koja ga proizvodi... Zato postoji youtube, a i hrpetina ostalih review siteova...Izvorno postao Symbian FAN
To nije review nego popis specifikacija i po čemu je model značajan. Većinu toga mp4 playeri za sitne novce to ne nude....Izvorno postao frish-KI
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
To jest, ipak je to Sony... Zanimalo bi me kako to funkcionira u akciji...Izvorno postao Symbian FAN
nisam ga puno još koristio isprobao sam par pjesmi i super se čuje , dovoljno je glasno (volumen ide do 30) na playeru može se podešavati equalizer i ima one efekte : live , arena ... prvo dok sam pogledao sluške , mislim si kak se to stavi u uho , ali kada sam stavio u uho dosta su udobne , uz sluške se dobiju i oni ear buds (Small , Medium , Large) za različite veličine uha
Uz mp3 player se dobije SonicStage CP 4.1
Jedino mi je glupo što je promjenjen konektor za spajanje s kompom , mogli su ostaviti mini USB.
I`m gona hang out with my wang out , and I`m gonna rock out with my cock out!
Why is the rum gone?
The sms zone
ajd nabaci neki malo bolji review ako stigneš, i nekakve slikice jer je na netu sve šturoIzvorno postao Hell_Blazer
![]()
Bookmarks