Izvorno postao DUo2
on neće moći koristiti patch jer mu je mob cid49!
Izvorno postao DUo2
on neće moći koristiti patch jer mu je mob cid49!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
onda nek za zvuk zvonjave koristi midi, ili se strpi neko vrijeme jer bi navodno nova verzija plugina za FAR manager trebala podrzavati CID49 telefone
kad mi mob počinje zvonit taj klik se i ne čuje uvijek, isto neovisno koji tip zvonjave imam namješten(mp3, midi...), ali kad hoću preslušavat melodije onda se čuje puno jače i stalno. jel mogu ja sam tu kaj napravit i ako pokušam i nešto zeznem jel gubim garanciju?
da,pričekaj novi plugin za far
a jel zna netko koliko ću to još morat čekat? gdje mogu to provjeravat s vremena na vrijeme da vidim kad će doć?
najbolje provjeravaj na http://forums.se-nse.net/Izvorno postao goc1711
iPhone 5s 16 GB
Sto se tice koristenja FAR MANAGERA, ja sam svoj w800 modirao od drivera kamere, displaya, tralala pa tako i zvuka....
Ubacivao sam razne drivere za zvuk izmedu ostalog i jedan gdje je zvuk bio povecan za negdje 40 % isto kao i bass, znaci da je zvuk na onom prvom krugu bio previse glasan, na polovici vise se nije moglo slusati od glasnoce, o basevima da ne govorim...
Posljedica toga je bilo da mi se mob smrzavao-resetirao svaki dan po par puta, tako da sam morao vratiti nekakav driver s optimalanim postavkama...
Poanta je da ne stavljate svakakve drivere u mob jer bi se mogao lako sje....![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
a gdje tamo? u kojem dijelu? kako se zove ta verzija?Izvorno postao imatic
GDJE MOGU SKINUTI FAR MANAGER????????????????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iPhone 5s 16 GB
jel izašao novi far menager za moj moju verziju moba cid49Izvorno postao S.Silva
nije još! .
već ću posijedit, a mob me sve više i više živcira..![]()
Izvorno postao goc1711
kupi onda farbu za kosu!![]()
Uključujem se u temu vezano za potrošnju baterije. Imam i ja neke zamjerke na SE k750i, ali što se baterije tiče - osobno smatram da mu je to jača strana. koristim karticu od 2gb - potrošnja ista, odnosno valjda neznatno veća, ali to se ne vidi. Veličina kartice definitivno malo utječe na potrošnju, a baterija je super. Govorim na osnovi iskustva od točno 8 mjeseci!
E da, kaj se mega i ostalih basova tiče - nisam nešto stručan, ali kad zasvira moj SE na vanjskh zvučnik, lagano crvenim - zvučnik je stvarno koma, naročito u usporedbi sa Motorolinim i Samsungovim
ljudi nemojte me zezat nego mi javite kad dolazi taj far menagerIzvorno postao S.Silva
![]()
kad dode znat cesIzvorno postao goc1711
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks