= Citat = Izvorno postao DUo2
Ja sam primjetio da tek s verzijom r1db001 dolazi do smanjenja mega bassa. Naime korisnici su u prethodnim verzijama softvera imali prituzbe da kad mobitel zvoni i koristi se mp3 melodija da dolazi do pucketanja iz zvucnika. Sada se SE sjetio u verziji r1db001 to rijesiti da za zadnje 2 stavke volume bara smanji udio mega bassa sto se manifestira osjetnim smanjenjem basa. Osim toga u toj verziji je jačina zvuka manja za 2 crtice nego u prethodnim verzijama. Na taj nacin je SE vrlo cudno rijesio problem pucketanja zvucnika prilikom zvonjave(smanjenje baseva na najglasnijoj zvonjavi i smanjenje ukupne glasnoce).
Taj problem nisam mogao rijesiti preko seusa, nego sam far managerom stavio prethodnu verziju softvera rica001 i sve je super. Napominjem da sam s verzijom r1db001 imao dodatne probleme s karticom od 1 gb- rad se prilicno usporio tako da sam naoptimalnom verzijom za k750 uzeo verziju r1ca001 i svima ju preporucam zbog brzine, camera drivera, pravog bega massa i jačine zvuka.
napominjem da imam nebrandiran uređaj.

kod mene se čuje to pucketanje iz zvučnika, i to me užasno živcira, pri pokretanju melodije. kupljen prije tjedna dana u t-comu. što da radim?