Backup,backup i uvijek backup!Izvorno postao T O M O T
Zbilja mi nije jasno zbog čega se svi igraju sa mobom a da ne naprave osnovno kaj treba! Ako se ne uspiješ sjetiti kaj si prčkao po seemovima jedino kaj se mogu ja sjetiti je drugi flash!
ovako , prije nekih 20 dana nešto sam pokvario na motoroli v360v i više mi neprima ni jednu sim karticu . kad neku sim karticu ubacim u mob i pokrenem ga, naravno mob traži sim pin,ja ga upišem,ali uvjek piše da je pin netočan . kada tu istu sim karticu stavim u drugi mob nema nikakvih problema . nešto sam radio oko seemova prije nego mi se to dogodilo , sam vjerovatno na motoroli nešto zafrkno u vezi seemova . javio bi se s ovim problemom prije , ali tek mi je jučer istekao ban koji je trajao 3 tjedna
znam da sam glup što nisam napravio backup . ja bi rado flasho mob , ali kad idem instalirat rsd lite pojavi mi se greška o kojoj sam i prije pričao ovdje http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=29530 bio bi ti veoma zahvalan da mi pomogneš to instalirati
ne ide .ima li još koji program za flashanje
probo sam dosat ukupno 4 verzije . uvjek isti problem . ovaj problem sa sim karticom sam riješio , ali mob mi je cijeli spor i volio bi ga flashat , ali neće da se instalira rsd lite . pa neznam što da radimIzvorno postao fliponja
Pa skini neki drugi Flash program npr. PST(MFF) ili Flash Backup (oba imas u thread-u 'Linkovi' )
radi i na 64bit PCuIzvorno postao fliponja
procesor mi je amd athlon 3000+
Bookmarks