koliko vidim forum je održavan,zadnji je tamo bio aktivan wb
ako ima problema postovi se prijave a nas je dovoljno da to riješimo , stoga mislim da nije potrebno.
Pošto je trenutni moderator u djelu foruma "USPOREDBA MODELA", EMINEM, trenutno u vojsci, i nije (trenutno) prisutan na forumu, mislim da bi u tom dijelu foruma dobro došao još jedan, recimo to tako "zamjenski" (dodatni) moderator, jer se tamo dosta ljudi otvaraju teme koje već postoje, i trebalo bi uvesti reda malo u taj dio...
Pa ako se vodstvo foruma odluči na to, bilo bi jako koriosno...
Koga staviti, neka sami odluče...
Pozdrav...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
koliko vidim forum je održavan,zadnji je tamo bio aktivan wb
ako ima problema postovi se prijave a nas je dovoljno da to riješimo , stoga mislim da nije potrebno.
Ma šta ja znam...
Trebalo bi to još malo u red dovest... dok je Eminem bio tamo, bio je veći red... Sad se otvaraju teme koje već postoje i to par puta... Eminem bi bar upozorio članove i zatvorio temu... Mislio sam ponajviše zbog toga da nekog ubacitet tama (nije bitno koga, samo da dobro obavlja svoj poso)
Ico misliš na sebe kao zamjenu??
Ako ti je to želja samo izravno reci, možda ti dečki i ispune želju![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Icu za moderatora.Decko je stvarno aktivan na forumu.![]()
ja bi iso predlozio icu zato sto je aktivan na forumu i to cini mi se najvise u usporedbama i uvjek svoj odgovor obrazlozi sto je najvaznije
Ico za presjednika !
ima dovoljno aktivnih supermoda tak imho nije porebno zasada
Ico za moderatora!
P.S. bojite se ljute konkurencije, a![]()
i ja sam za icu![]()
+ali i za antu![]()
Zadnji uredio smogovac : 15-11-2006 u 22:22
i ja sam za icu![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ma tak svejedno niko niš neradi..
moderatori=političari
![]()
ico
![]()
Seriously?
![]()
Ico care.Moderator,moderator.
P.S. Ico:Kada bude glasovanje ja ću varati pa ću ti napraviti voter,samo nemoj nikom reć da nedobijem ban.Sretno![]()
![]()
Šala![]()
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Nisam mislio na sebe... vjerovali tome ili ne...Izvorno postao Vuki
Da citiram sam sebe iz prvog posta:
To se odnoslio na moderatore i administratore...Koga staviti, neka sami odluče...
Što se mene tiče mogu staviti i nekog od drugih moderatora, samo da obavlja svoju dužnost i u tom dijelu foruma...
Ja sam za kolegu ZMIJA, jer je isto dosta aktivan u tom dijelu foruma...
Ko što sam reko, na "vođama" foruma je da odluče...![]()
Ako i ne "stave" nekog, neka se bar onda dogovore koji će od postojećih, pripaziti na taj forum...![]()
Također podržava sebe...šalim se...
ako se gleda po temama ja sam tamo najaktivnijimaloprije još jednu temu otvorio
ali za ozbiljno stavite nekog na Mobilne telefone općenito i na podforume valja kad ima neko
vidim da vam još uvijek nije jasno da aktivnost na nekom dijelu foruma ne znači kandidatura za moda.Izvorno postao OuttaControl
tu se gleda dosta toga, no najbitnije za vas u ovom trenu jest da ne regrutiramo nove modove.
već smo rekli nedavno, kad bude revizija ili neka potreba, to ćemo jasno naznačiti i novi/dodatni mod će biti izabran. trenutna postava vodstva se uspješno nosi sa zadacima i oavezama na forumu, pa od toga ništa.
Morate slušati glas naroda ovog foruma, jer cemo mi u protivnom dici revoluciju.![]()
Inovator je sve objasnio,pa da nebude dalje ovakvih nepotrebnih komentara zatvaram![]()
Bookmarks