To sa stisanjem tipke nije problem. Kao sta sie vec sam odgovorio na pitanje..
Sa strane mob stisas zvuk tipkovnice kao i error masages...
Drugi soft si mozes staviti ali bez odgovarajuceg kabel nema nista od toga..
Ovako, kupio sam jučer D900. Dođem doma, namjestim si sve opcije, prebacim nekoliko mp3-a u mob i to je to. Nakon toga sam htio stišat zvuk tipkovnice, no u opcijama mi je ta mogućnost nedostupna (zasivljena) i nemogu je nikako odabrati. Zvuk mogu utišat s tipkom na lijevoj strani mobitela, no to nije to.
Zanima me dali još netko ima takav problem i dali ej to softverski? Hoće li pomoći ako stavim drugi (novi) soft?
Isti problem sam primjetio i na D820, nakon par tjedana od kupnje, opcija za zvuk tipkovnice se nemože odabrat.
Također, jer se može nekako uključit da mobitel automatski sprema odlazne poruke, a ne da to moram posebno kod slanja izabrat.
Jel ima neki soft s kojim se može stavit mp3 za zvuk poruke?
Hvala.
To sa stisanjem tipke nije problem. Kao sta sie vec sam odgovorio na pitanje..
Sa strane mob stisas zvuk tipkovnice kao i error masages...
Drugi soft si mozes staviti ali bez odgovarajuceg kabel nema nista od toga..
Da, ali mi je glupo da u opcijama nemogu odabrat zvuk tipkovnice i mjenjat zvuk ili ga potpuno isključit.
Izvorno postao target
Mjenjati zvuk tipkovnice...u sta u koji zvuk..???
Sta se tice iskljuciti zvuk tipkovnice mozes samo trebas malo bolje pogledat...
Meni 9-4-2 i na OFF..
Da, to u meniju, ali kako sam napisao, tu opciju nemogu odabrat... vjerojatno bug u softveru... isti problem sam vidio i na d820.
Kako nemozes, BUG nebih rekao, ja koristim Taiwanski FW i radi ko urica.Izvorno postao target
Daj pogledaj pod sounds kaypad...
vlasnicima D-900: da li vam mob zvecka u području kamere kad ga uzimate u ruku ili stavljate na stol? zvuči kao da je unutra neki vijak, daje mi dojam nekvalitete i nepouzdanosti... osim toga tipka za ulaz u meni je niža, uvučena nakon 7 dana tipkanja... zašto? jer je kupljen na crno ili?
da li je netko našao način kako da zvuk zvona od početka ima isti intenzitet, a ne da prve dvije sec zvoni tiho, pa se onda naglo pojača do kraja?
Što se tiče zveckanja kamere, meni je jedino zazveckao kad sam nekaj uslikao, pa dok je obrađivao sliku. To sa stavljanjem na stol nisam isprobavao. Svejedno, mislim da je to normalno, tak da se ne moraš brinuti...
Kaj se tiče zvonjenja mobitela, mislim da ne možeš namjestiti da ti odmah zvoni glasno. Tak je gotovo na svim Samsungovim mobitelima da ti prvo zvoni tiho, a zatim glasno. Meni je tak bilo na D500, D600, D900, E900 i nisam to u opcijama nikako mogao promijeniti![]()
Bom Chicka WahWah
Meni je na D500 zvonio odmah glasno ali na ovom nece i nema opcije za to...
Na d900 stavi da ti font brojeva na pocetnom ekranu (kada utipkavas broj) bude normalan, serijski.
Tada ces moci zvuk tipki staviti na OFF![]()
Tako je i na d820, kada sam stavio font na one papirice kao ili kao da se pise penkalom NISAM mogao staviti zvuk tipki na OFF. I za to ima razlog, a taj je npr. ako ti ne namjesteno na penkalu, cujes kao da pise po papiru...![]()
Nadam se da si me shvatio kaj sam rekao, ajd javi dali pali...![]()
"I'd rather die than be trapped in a living hell..."
ok! hvala ti!Izvorno postao El Niño
![]()
I ja uspio,thnx!Izvorno postao aaarrr
Nego jel se moze kako namjestiti da ti se poruke same spremaju u(poslano,odlazne...) kada odgovaras automatski kad ti netko posalje poruku...????
Nazalost ne, ali postoji patch koji to premosti i svaku poslanu poruku spremi u send box folder, inace svaki put kad saljes moras ici na Save and Send..Izvorno postao Mato
To mi je jednio minus,kaj ne sprema odmah u send box![]()
Taj problem je rijesen u patchu, tako da sada automatski pohrani sms.Izvorno postao Mato
A di skinem taj patch,kako instaliram...?Izvorno postao exotica
ne kuzim se bas u mobitele....![]()
Izvorno postao Mato
Patch nemozes tek tako instalirat nego dogradit u FW..
Prvenstveno ti treba 4 stvari: Kabel, Resman; OneNand Downloader za D900, Patch's za odredjeni FW i FW koji je za MODDING..
da li tko zna koliko se najvise moze prosiriti memorija,1 ili 2 gb
Izvorno postao halek
1 G u naj novijem softu 2 G
ali kud da idem??? kako da dodjem do toga? plizz upute za plavusu?Na d900 stavi da ti font brojeva na pocetnom ekranu (kada utipkavas broj) bude normalan, serijski.
Tada ces moci zvuk tipki staviti na OFF![]()
Bookmarks