LOL NeReD![]()
![]()
![]()
![]()
Pa strgo sam se
LOL NeReD![]()
![]()
![]()
![]()
Pa strgo sam se
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Meni (mojim starcima) su prije par godina ukrali audi 80 i to 20 m od mog starog i navecer su nazvali doma i rekli kak imaju nas auto i da trebamo dat lovu ak ga hocemo vidjet.prvo su rekli da damo 7000dem pa se stara nasmijala i rekla da si ga uzu jer je 2tj prije toga placen 11000 DEM a i njenoj frendici su ukrali bmw novog i trazili su 8 somova.Uglavnom stari se nakljuko apaurinima i zaspo a stara je u sesvete u neku sumu furala lovu i ostvila ju i onda su rekli da ce je auto cekat na parkiralisu ali (uvijek postoji ali) tamo kod europatrejda je bio neki sudar i skupilo se murije i mi smo popusili.Ostali bez auta,love i stvari u autu zbog kojih smo i pristali na otkupninu jer za nas bile vazne.Neki papiri i tak.
pa sad vi recite da kradu skupe aute.Fakat mi nije jasno zakaj stari audi pokraj svih novih kaj su krali.
sad imamo pežoa i njega nitko nece na srecu.![]()
mojoj prijateljici su ukrali peugeot-a..i to za novu godinu..krenula van,zaboravila nesto kod kuce i vratila se..ostavila upaljen auto..nije si mislila da ce joj netko u roku 5 min. sto ode po stvari kuci uspiti ukrasti auto..kada je dosla auta nije bilo..sutra dan je murja nasla lika..ali lik imao nesrecu,slupao joj auto skroz da se nije isplatilo popravljati..htjela ga je tuziti ali su joj rekli da joj se neisplati jer nece nista postici s tim..jer je sama kriva sto je ostavila upaljen auto i otisla..![]()
voli ono sto imas..jer mozda nikad neces imati ono sto volis!!
I don't get it.... pa nije ona kriva sto joj je netko ukrao auto, svejedno dal je auto upaljen ili ugasen...
a jel to prek kucom u dvoristu ili pred stanom..? ja nekad znam ostavit upaljen auto isto tako kad zaboravim nesto, ili zimi ostavim da se ugrije. al je u dvoristu pa se nadam da nitko nece ukrast... eh
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
to je bilo ispred zgrade.. i ona ga je tako ostavila da se grije...
drukcije je kada ga ostavis u dvoristu i ispred zgrade...
ma drek je drukcije. Da se mene pita ja bi ljudima koji ostavljaju upaljen auto naplacivao kaznu nakon sto prijave kradju i naravno bez ikakve mogucnosti intervencije policije u vezi kradje.
dobar grah daleko se čuje
Ostavila ga je upaljenog ispred zgrade? Na nekoliko minuta? Oprosti, ali sama je to tražila... Zapravo, mislim da čim izlaziš iz auta da moraš isključiti motor i zaključati, ali nisam siguran... Tako nešto... Napraviti takvo nešto da ne bi trebala ponovo paliti motor je poprilično blesavo...![]()
Izvorno postao frish-KI
pa ja se slazem s tim da je sama kriva..meni je nje bilo zao ali sam joj nakon toga kada se vec smirila i skoro zaboravila,rekla da je sama kriva..nije si mislila da ce joj netko u roku 5 min. sto ode po stvari netko ukrasti auto..jos u kvartu di je svi znaju!! ali eto..desilo se..
Treba pokusati nekako preventivno djelovati, recimo neki Alarm...
Ja i cyberphere imamo Advanced Alarm system koji radi jakoo dobro![]()
Forumaš godine :)
I da napomenem, imam auto koji nitko nece ukrasti![]()
Forumaš godine :)
Bookmarks