za auto me nije briga, strah me samo kad motor ostavim negdje u gradu parkiran...
za auto me nije briga, strah me samo kad motor ostavim negdje u gradu parkiran...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Da, to je istina... A ni tenisice nitko neće (tzv. Ford Tabanus)Izvorno postao flOorKilla
Ono, jednostavno ima pila koje imaju kupce i kad su "vruće" tako da je jedina zaštita ne kupit takav auto. Jer kad gledaš dokumentarce o krađama, kad vidiš s kojom lakoćom se sve te sofisticirane zaštite razbiju, pa zlo ti dođe...
Meni je jednom prilikom palo na pamet da bi se mogao/trebao staviti neki GPS lokator ili tako nešto u nekakvu kreamičku košuljicu (ili od drugog materijala koji je otporan na visoke temperature) pa ga u procesu lijevanja bloka motora staviti u stijenku bloka. Ono, zaliti ga unutra, projektirati blok tako da bude malo deblji na tom mjestu (recimo na dnu bloka između dva cilindra). Onda da bi to izvadio/onesposobio treba blok razvalit, a to mislim da se nikome ne isplati radit. Ono, da nema vijak ili poklopac ili tako nešto, i da ne viri van ko bradavica na nosu, nego jednostavno da je uliven u blok.
Zadnji uredio BlueDevil : 15-11-2006 u 14:20
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Radiš ko crnac, da si priuštiš neki dobar auto, kad na kraju ostaneš i bez auta i bez para!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Izvaditi volan kao Bean.
Ja imam alarm i multilock.uostalom Peugeot se baš i ne krade,ali svejedno sam stavio.Do sad u obitelji nije bilo nekih neugodnosti osim 1983,kada su nam iz Opela ukrali torbu na moru tako da su skinuli zadnju šajbu.
I feel the need -the need for speed!!!!!
Izvorno postao BlueDevil
U Rumunjskoj i Albaniji imaš olakšice na osiguranju (naravno) ako imaš ugrađen GPS lokator. Masu novih automobila ima to ugrađeno, samo što su se i kradljivci naučili naći to i skinuti.
Ženi jednog poznanika koji radi u Albaniji već par godina su ukrali novi Mini Cooper S. Našao ga je isti dan iako su ga raskopali i izvadili lokator. Zašto?
Imao je ugrađena 2 komada. Just in case,![]()
zato ja vozim bicikl![]()
ne nego nemas godina za vozackuIzvorno postao sonyck
![]()
ovo je bilo niskoIzvorno postao Player 4 ever
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
![]()
![]()
lol
Izvorno postao Player 4 ever
najbolje je kupit auto koji pacijentima ne paše. pacijentalni auti pacijentima. pa ko voli. ne kradu se ti auti jer su tak dobri, nego jer ih vole pacijenti. a onaj ko kupi golfa , pa valjda zna koje su mu šanse da ga neko otfura.![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Bookmarks