No hard feelings ali **** ja St. Petrovo selo! I sva ostala sela u kojima starijesine mladima tupe mozak s 'glasaj ti sinko za HDZ, naš doktor Franjo bi bio ponosan, on nam je 'rvatsku stvorio...' **** te primitivizam i kratko pamcenje! Svi oni koji su glasali za HDZ ce za dvije godine opet kukati... ali nema veze, demokracija zato i postoji.Poslao: Eminem
...kažete za HDZ da je krao,a šta je onda SDP radio...veliko NIIIIIIIIIŠTAAAAAAAAAAAAA,još je više krao,lagao,itd,itd...da HDZ-a nije bilo,ne bi bilo ni Hrvatske...a sad recite šta hoćete...
Ali da jednu stvar rascistimo, nije Hrvatsku stvorio HDZ nego Hrvati.
Istina je da je SDP d.o.o. izgubio izbore ne zbog toga sto su napravili nego zbog toga sto nisu napravili, ali kad dobis drzavu u tako jadnom stanju u kojem ju je ostavio dobri doktor, nema se tu bas puno jos za krasti...
Slažem se s onim što je twixy napisala, nitko nije super, svi su lopovi u svojim marginama, ali izme?u par zala treba izabrati ono najmanje... daj Boze da sam u krivu i da HDZ opravda povjerenje glasaca...
Meni je stvarno pun kufer svih nasih politicara, rijetko tko je postenjacina u dusi, a ako i je kad osjeti okus vlasti i moci to se postenje lagano pocne topiti... ma meni je jedino bitno da ja danas brze stizem do mora po novim autocestama (u zadnje 3 godine je izgradjeno vise km nego u zadnjih 30 godina) i samo se nadam da HDZ nece prekinuti te projekte...

Odgovori uz citat
Bookmarks