lol daklem da hdza nije bilo ne bi bilo hrvatske...nekak cisto sumnjam....... kad je hr nastajala i postajala nije bilo hdza, dok je bila pod austrougarskom opet isto....a temelje za stvaranje samostalne hrvatske drzave by the way polozio je netko drugi a ne hdz, ujedno hrvatsku su u ono vrijeme obranili ljudi koji su išli u rat i poginuli u to ime.....

nije hdz najveći zlotvor, niti sdp super super, ali izmedju dva zla biram ono koje je po mojem mišljenju manje.

SDP je imao mnoge propuste i ne znam što im bi da nekaj nisu napravili, ako ništa promijenili izborni zakon koji im uooće nije išao na ruku ??!!

no da hr ne bi bilo bez hdza je po meni netočno...haugh

nama ljudi moji treba nova stranka..... mogli bi uvesti nekakve političke, pravne i ekonomske eksperte koji bi osnovali novu stranku, europski, demokratski i liberalno orjentirano koja bi efikasno vodila politiku, gospodarstvo i po mogućnosti da su svi bogati te da su im svi u obitelji bogati i izvan politike pa da nemaju potrebe namještati svoje zene i sinove u politiku, upravne odbore etc...
kaj mislite o toj ideji