vraća nan se hdz
" Politika me u životu uvijek pratila u stopu"
Dajte ljudi malo prokomentirajte ove izbori i ako se smije znati dali je netko sretan jer stvarno nisam. Znam da je tema dosadna ali bilo bi uredu da je i malo dodirnemo.
vraća nan se hdz
Hell Ain't A Bad Place To Be
sve iste glave....samo buju sjedile na drugim stolcima.
odo ja u Las Vegas.
blago tebi
pa pogledaj ga, kaj mislis da bi njega pustili preko granice?!
...može ali kao izložbeni primjerak...
'bate umirovljenici prikupili više glasova od koalicije HSLS + DC...![]()
![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
glasala sam za HSP Đapić
e kaj je istina da je Sanader *****? mislim u pravom smislu te riječi, ono kao homić
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
...jok samo voli šeksa...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
kolko ja znam istina je
svak ima svoje mišljenje i sva ta sranja, ali kako si mogla glasati za tog idiota??? Pa to je lopovčina, i magisterij je čak ukrao. Ima pametnih ljudi u toj stranci, ali Đapić...Poslao: andrea
glasala sam za HSP Đapić
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Poslao: whiteboy
svak ima svoje mišljenje i sva ta sranja, ali kako si mogla glasati za tog idiota??? Pa to je lopovčina, i magisterij je čak ukrao. Ima pametnih ljudi u toj stranci, ali Đapić...![]()
![]()
![]()
![]()
opcija je bila on ili paraga. pa sam eto za njega. starci su za hdz.
ovo je odgovor za wb-a ( tek toliko da se zna)
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
hehe, desnicarka...jesi li znala da se suprotnosti privlace?
![]()
ha-ha kaj nisi ti rekel da su tvoji doma porazbijali sva ogledala da se slučajno ne vidiš kak zgledaš.Poslao: coma_zgb
pa pogledaj ga, kaj mislis da bi njega pustili preko granice?!
njanjanjanjanja
NEK NAS SAD ZGAZE DO KRAJA
![]()
![]()
![]()
![]()
ka da će se šta prominit
pa ljudi nama stvarno treba diktator jer mi nismo za drugo.
Prije četiri godine ubij HDZ a sada ljudi opet za njega glasaju
Mostovi okruga Peščenica
to sam ja vec rekao i predlozio sebe kao nadasve podobnu licnost...
zivio drug tito
Ma užas opet hdz naš narod je zbilja u banani.Ja sam glasala za zelene.
ma **** ja vas i zelene, pa zeleni ti nisu nigdje ni prag prošli a ti si potrošila glas na njih! A ima takvih ko ti još puno, a mogli su ti glasovi i?i na neku konkretnu jaku stranku pa hdz ne bi pobjedio, umjesto da ste ih tako rasštrkali... ******, sad nek vam hdz sudi!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
mislim da ne treba glasati za nekoga jer taj ima vise sanse, treba glasati za one koje ti podrzavas... ljudi su si sami izabrali tko ce da ih vodi, a oni koji se nisu mogli odluciti su poslusali nase drage vjerske vodje...![]()
necem komentirati jer necu bit podobna...ljudi sad moramo bit opet kus inace ce bit po glavi stanovnika...
cenzurirano************
Danas mi je bilo upućeno pitanje zar se ja sramim tko sam i koje sam nacionalnosti.....zato jer nisam glasala za ZNA SE...da čovjek ne povjeruje.....
to je kao da sam ateist zato sto ne lizem oltare, a mislim na kraju ti koji se najvise klanjaju i kojima je sve skandalozno e bas ti vriste u prvom grmlju (sa rasirenim ili skupljenim nogama ovisno o spolu)
********(cenzurirano)
Ja sam za penzice.......mislim penzija je nekaj kaj nas sve ceka pa ono nek nam bude sto veca![]()
nnnnnnnnneeeeeeeeeeeeemoogu vjerovat, pa ko je onda glaso za HDZ, sad svi šute il govore "nisam ja".
pa kak su onda pobjedili?
Bookmarks