...ma Miško ti je posenilio i kao takav se ne broji...
U biti ovdje je samo pokazana zabrinutost za Eminemovo buduće duševno zdravlje jer ne dolići se zamarat' politikom prije 50-te godine...![]()
a misko je to isto rekao a on ima dosta zganaca u sebi!Poslao: KaKaV NeReD
Sorry, ali po ovom postu zključujem da te čeka još puno žganaca ili kako neki kažu palente. je kad sam bio u tvojim godinama nisam pisao gluposti u koje se ne razumijem zato ti ekipa iz Mobila šalje vreču od 25 kg pepela pa se pospi njime.
al ovo mi je naj jaće
da HDZ-a nije bilo,ne bi bilo ni Hrvatske... LOLčina
![]()
![]()
...ma Miško ti je posenilio i kao takav se ne broji...
U biti ovdje je samo pokazana zabrinutost za Eminemovo buduće duševno zdravlje jer ne dolići se zamarat' politikom prije 50-te godine...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Misko je vidim okorjeli HDZ-ovac (od 'ovca') i kao takvom mu nema spasa... Eminem je mlad i treba ga izvuc iz tog sela da mu caca prestane punit pamet glupostima...
Ma narod je u banani! Jel vi znate koliko samo hrvatska ima nepismenih? I neobrazovanih? I to ne mislim na fakultet (njih je samo par posto koji imaju fakultet) nego na srednju, pa cak i osnovnu skolu! Iako ni to nije ogranicavajuci faktor, jer ima ljudi koji su pametni i bez ikakve skole, ali nas narod je prica za sebe... A vec vidim sve te ponosne hrvatske glasace za godinu-dvije ispred sabora kako opet protestiraju, naravno ako im vojska uopce dopusti da se priblize Markovu trgu...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...policijski sat si zaboravil...
ma ja se iskreno nadam da smo u krivu i da ce nam svima biti bolje... uvijek svima zelim zdravlje i srecu (sto god to za nekog predstavlja) i daj Boze da sam u krivu i da bude bolje... vrijeme ce najbolje pokazati...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ja nemam riječi da još postoje mladi koji su za Hdz, to su doživotni glasači Hdz jer im je kao mladima ubačen taj gen. A onaj koji kaže da je Hrvatsku stvorio Hdz taj je bolestan jer ja znam da je i moj stari bio u ratu a mrzi Hdz. Ja ipak mislim da je i on svojim malim doprinosom oslobodio Hrvatsku. Kakav mrtvi Hdz 8 godina je uništavo ovu državu i sada opet glasate za njega.
Mostovi okruga Peščenica
@marijo....ti si prikriveni,ti si glaso za HDZ....znam ja takve kojima nikad ništ ne paše,da se preseliš u švicarsku nebi ti bilo bobro.
Ja sam za BABe!!![]()
Miško nije HDZ-ovac! Miško je često sarkastičan i ciničan. Prije 12 godina Miško je imao 26 godina,skoro završen faks domovinu u ratu i radio je za 100DEM poslužujući u kafiću uglavnom ljude koji su se vraćali ili išli na položaj. Usrane situacije zahtijevaju teške odluke i ljude koje ih mogu provesti u djelo........onog trenutka kada je Velika Britanija dobila II svjetski poslala je Čerčila u penziju.......HDZ kao populistička stranka održao je kakvo-takvo jedinstvo (NACIONALNI KONSENZUS) oko jedne jedine teme... domovinski rat. Šta je to danas u Hrvatskoj čemu bi stanovnici Hrvatske dali bezrezervnu potporu (NACIONALNI KONSENZUS) i pokušali od Hrvatske napraviti Irsko ekonomsko "čudo".......domovinski rat je završio i HDZ ili bilo koja stranka na vlasti mora naći novu temu koja će zainteresirati stanovnike ove zemlje. Žalosno je to što nitko još nije izrijekom utvrdio šta je to oko čega bi se stanovnici Hrvatske možda mogli početi dogovarati kao o zajedničkom projektu. Nema CILJA, cilj nije želja da se živi bolje. Cilj je ideja koju treba iznijeti i u ime te ideje tražiti i od studenata i od penzionera i od radnika i od vojnika i od službenika da određeni broj godina rade bez pogovora i bez dodatnih traženja. Koji put uspije...Adenauer i poslije ratna Njemačka, Sj. Koreja, Japan a koji put se pretvori u sranje...Hitlerova Njemačaka.
@miško...mislim da se u Hrvatskoj već dugo radi bez pogovora i dodatnih traženja,ljudi bi si htjeli i priuštit nešto u životu.Činjenica je da većini nije loše makar ljudi to ne shvaćaju,ali uvođenje radne obveze (po tvom kolko sam shvatio)neće doprinjet ni duševnoj ni materjalnoj stabilnosti kod ljudi.Takve obveze donose se samo u ratna vremena.
Ostali dio tvog teksta u potpunosti podržavam.![]()
Ja nisam glasao... po meni je glupo što se HDZ vratio, izgleda da je narod zaboravio kaj nam je HDZ napravio... no niti s jednima nam neće biti bolje, jel svi političari samo gledaju kak će sebi strpat u džep, za druge ih boli *****.
@Tomo, radna obveza je bez veze i to nije moja ideja. Ja sam često nadrkan i na šefa i na državu i na ženu i na sve osim na forumaše i onda si ja zamislim šta bi ja napravio nekome ko bi bio moj zaposlenik i uradio mi isto ono što sam ja znao uradit svojim gazdama, zapovjednicima, bračnim drugovima....oću reć jednu jedinu stvar a to je da niko i nikad neće nešto napravit umjesto tebe. Sad svi čekaju šta će nova vlada napravit......ona će napravit upravo ono što odgovara ljudima koji rade, ostali su ionako samo gledaoci. Svi vi ovdje na ovom forumu, prema onom što sam do sada imao prilike čuti, niti ste rođeni niti ste školovani za gledaoce!
@miško...sve si o.k. rekao ali teško se čovjek pomiri sa tim da mora proći još barem 5 godina da bi se vidjeli rezultati u gospodarskom pomaku.Ja sam u 31.godini i sjećam se ko dan danas kako su 1995 govorili da će za deset godina biti bolje, 9 godina je prošlo a Hrvatska (korak naprijed-nazad dva)nigdje.Već sam bolestan na živce od svega toga.Ali jedno je istina pa makar nitko nepriznao HRVATI IMAJU VELIKE APETITE,nikad nam nije dosta.
jebote radite tolke postove da mi se neda ni citati!![]()
tomo, ti si non stop na forumu, jesi ikada off line?
rijetko.
vidi se po faci!
a tebi kao ne, pogle si facu na avataru.Poslao: coma_zgb
vidi se po faci!
dobar grah daleko se čuje
a dobro pogledaj ti sebe na svom avataru, fakat si kripl
al jos uvjek ne lajem i ne nosim stap.
a di je on to rekao. ja to nisma nigdje procitao. svako ima pravo na svoje mišljenje ali tko god misli da je HDZ stvorio hrvatsku može dobiti za par godina od Whteboya potvrdu da nema pola mozga.Poslao: coma_zgb
a misko je to isto rekao a on ima dosta zganaca u sebi!
pa poslije eminema
LOOOLPoslao: KaKaV NeReD
a tebi kao ne, pogle si facu na avataru.![]()
![]()
![]()
daj odi spavat, ak te starci vide za kompom razbili bu ju te ko staru kantu pise ti sve u mom prethodnom postu.Poslao: coma_zgb
pa poslije eminema
Slazem se i ispricavam se sto sam te optuzio da si HDZ-OVCA (a i to je bilo u sali), to sam pomislio iz onog posta nakon eminemovog... NHFPoslao: miško
@Tomo, radna obveza je bez veze i to nije moja ideja. Ja sam često nadrkan i na šefa i na državu i na ženu i na sve osim na forumaše i onda si ja zamislim šta bi ja napravio nekome ko bi bio moj zaposlenik i uradio mi isto ono što sam ja znao uradit svojim gazdama, zapovjednicima, bračnim drugovima....oću reć jednu jedinu stvar a to je da niko i nikad neće nešto napravit umjesto tebe. Sad svi čekaju šta će nova vlada napravit......ona će napravit upravo ono što odgovara ljudima koji rade, ostali su ionako samo gledaoci. Svi vi ovdje na ovom forumu, prema onom što sam do sada imao prilike čuti, niti ste rođeni niti ste školovani za gledaoce!![]()
ti isto odi soavat jer cu izbrisat FORUM, ak me budete zezaliPoslao: whiteboy
LOOOL![]()
![]()
![]()
![]()
Bannat cu te! Odi spavat!
Bookmarks