80cm i 320kg![]()
![]()
![]()
![]()
40-55 Kg
56-64 Kg
65-74 Kg
75-84 Kg
85-94 Kg
95-104 Kg
105-110 Kg
Preko 111 Kg
80cm i 320kg![]()
![]()
![]()
![]()
183cm i 78kg...
tjelesna aktivnost: (od auta do faxa, od auta do bitrije, od auta do ulaznih vrata od kuce), mali pivski stomacic.
VK 1010-IO
Odlika pravog muskarca. Hik!Izvorno postao danyx
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ok. Pomak. Masa sa početka priče je ona otprije 2 tjedna. Sad sam se izvagao - 88 Kg. Teretana (punjenje) i ispitni rokovi djeluju dakle + imam jake kosti.
Masa: 88
Visina: 182
2 Danyx: jesi gledao danas meč Federer - Roddick? Jesi skužio koju škembu Roddick ima?! Ono je super za liječenje kompleksa; od danas prestajem sa sranjima da moram smršaviti.
Ja imam 130/80.
Dakle, blago povišeni tlak, al to je od ziliona kava koje popušim i cigareta koje popijem tijekom radnog dana.
Teretanu posjećujem redovito svake godine, tamo negdje u prvom tjednu četvrtog mjeseca, zaključno s prvim tjednom četvrtog mjeseca.![]()
Žderem nezdravo i puno, ali blagoslovljen sam nevjerojatno brzim metabolizmom pa mi težina nikad ne prelazi 120 kg.![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
nisam gledao, ali vjerujem ti na rijec...Izvorno postao ::diaboliq::
ma nebi te trebala brinuti kilaza, bitno je da imas volje bar malo poradit na svom tijelu... ja je nemam
![]()
VK 1010-IO
Oh, evo i mene,
meni takodjer varira tezina od nekih 78 pa sve do 84, naravno treniram obavezno svaki dan, brzo hodanje od fotelje do wc-a kad zagusti te laganm tempon natrag da mi se vrati snaga....tretana takodjer svaki dan, daljinski je stariji pa je i tom prigodom malo tezi sto se dakako odrazuje na masu bicepsa i pmalo tricepsa....(sto god to bilo)....
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Ma jook, zadovoljan ja kak izgledam, treninzi redoviti, trčanje, ali ono, čim se pojavi malo škembe, panicattack - zato kažem. Fakat, i kad se stešem najviše, kad otopim masnoću, masa mi rijetko kad bude ispod 81-80,,Izvorno postao danyx
Pa tu su na forumu sami neki bilderi![]()
faza punjenja, praznjenja ovo ono
![]()
Izvorno postao ::diaboliq::
da ne gledam nadimak i nastavke muskog roda pomislila bih da je to neka cura lol![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Izvorno postao ::diaboliq::
lol i ovo. hehe
sorry jojo,moram te malo![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Izvorno postao mala
Nemoj da ja tebe malo..![]()
TAkva je reakcija kod svakog frajera koji je barem jednom u teretani postigao ono što je htio i zna koliko je trebalo da se to postigne. Oni kojima to ništa ne znači, neće ni shvatiti.
de pa zezam te i buraz mi je takav...![]()
Bookmarks