Jesi, nekoliko Siemensa otprilikeIzvorno postao frish-KI
![]()
Okorjeli korisnici Siemensa kuže o čemu je riječ, a ostalima je to jednostavno neobjašnjivo.![]()
Jesi, nekoliko Siemensa otprilikeIzvorno postao frish-KI
![]()
Okorjeli korisnici Siemensa kuže o čemu je riječ, a ostalima je to jednostavno neobjašnjivo.![]()
Oke, odustajem, makar sam svojedobno i ja trošio Zimenza...![]()
Izvorno postao Sljaka
![]()
![]()
I ja takodjer.... ali ova novina je za puknit od smija!!! To jednostavno treba probati, rijecima se ne da opisati!!!Izvorno postao frish-KI
A kamera??? Moze li tkogod odgovoriti i na to ''skriveno'' pitanje??
Zadnji uredio Sljaka : 14-11-2006 u 23:32
Super mi je ovo kad je netko tako sretan zbog mobitela.Cestitke na kupovini.Nadam se da cete dugo držati ova sreca.
Na pitanje o kameri može ti odgovoriti jedino netko tko ima taj mob, pa se malo strpi.
Akonto pitanja o kameri...odgovor je jednostavan....:
It's a feature, not a bug![]()
ovo sa kuhanjem jaja i ostalih namirnica mi nije jasno na sto si mislio...
na stopericu? hoces reci da na ostalim, naprednijim mobitelima stoperica netocno radi? or what...![]()
mislis na zvuk okidaca kod fotografiranja... pa to je kod svakog mobitela tako. pa tako i kod ovog. to se moze rjesit al ja sad neznam kako a i nemam potrebu ukloniti taj zvuk.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ne, misli na shutter lag... Ono, okine sliku, ali kamera je još ne uslika, mora mirno držati ruku nakon okidanja jer postoji lag (kašnjenje).Izvorno postao flOorKilla
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ma nema beda... evo razotkrivanja misterije zvane kuhanje po BSc81-inici!Izvorno postao flOorKilla
Jednostavno ima, za sve one gore navedene namirnice, tajmer za pravilno kuhanje s alarmom! To je sve!! Ne mozes mijesati hranu u loncu s njim, ako je to nekom palo na pamet (ovo je za svaki slucaj da ne budem odgovoran).
Uglavnom, 'utility' slican onom famoznom brojacu kalorija iz samsunga, brojacu plodnih dana i ostalih stvarcica koje te, u osnovi, samo dobro nasmiju kad ih otkrijes!
Hvala svima!
Bookmarks