Zanima me koji wav format koristi Siemens MC60, tj. koliko KHz (ili MHz), bita, stereo ili mono.... i s kojim programom se mogu konvertirati tonovi za MC60
Zanima me koji wav format koristi Siemens MC60, tj. koliko KHz (ili MHz), bita, stereo ili mono.... i s kojim programom se mogu konvertirati tonovi za MC60
iPhone 5s 16 GB
sto, nitko ne zna???
iPhone 5s 16 GB
Promaklo mi ovo, ali kad malo razmislim, ne sjećam se da sam vidio taj podatak. U svakom slučaju je mono, a koliko bita, iskreno nisam o tome ni razmišljao.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ajd jel mozes negdje pronaci, ipak se vise kuzis u toTrebalo bi mi kolike su postavke i s kojim programom. Ma cura mi ima MC60 i htjela bi sve one Bozicne pjesme da joj snimim
![]()
iPhone 5s 16 GB
Iskopat ću to negdje, koliko se sjećam Siemens Data Suite (preteča Mobile Phone Managera) ima u sebi nekakav program za uređivanje melodija. Samo mislim da se radi o mid formatu.
Ako nije tajna, reci koje melodije trebaš. Možda ih imam u arhivi, pa i na taj način riješimo problem. Postoje i programi amr to wav i wav to amr, ali ih sad ne mogu naći na hardu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Trebaju mi neke bozicne, bilo kakve, ali da je wav. Nasao sam neki programcic koji pretvara za siemensa mc60, ali ima dosta sumova na mobu. koliko sam ja uspio naci na netu, on koristi wav IMA ADPCM format. evo sad sam poslao jedan mms na siemensa (namam kabelIzvorno postao Sljaka
) pa cu vidjet kako ce ispast pa javim
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks