nazovi službu za korisnike i oni će ti automatski poslati postavke za MMS - same se instaliravaju
E ljudi. U subotu sam kupio u VIPme paketu Sony Ericsson T68i. Karticu koju sam dobio dao sam mami, a u Sony Ericsson sam stavio svoju staru VIP karticu. I naime ne razumijem kako namestiti da mogu slati, i primati MMS. Čitao sam upute X puta, ali ne mogu da shvatim. Hvala!
P.S.
Da li možda znate jesu li data kabel za Sony Ericsson T28 i T68i isti.
P.S.S.
Da li znate neku web str. gdje si mogu besplatno sa neta slati MMS i melodije. H V A L A!![]()
[link=www.flamingtext.com/ezb.html][image noborder alt=Image by FlamingText.com]http://ezb.flamingtext.com/ezb/2003/12/05/flamingtext_com_1070647972_4409.jpg[/image][/link]
Image by [link=www.flamingtext.com/ezb2.html]FlamingText.com[/link]
nazovi službu za korisnike i oni će ti automatski poslati postavke za MMS - same se instaliravaju
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...kao što napisa WB...
Za ovo drugo nažalost ništa sve što je i bilo više nema...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bookmarks