nema se sta razmisljati, w810!
nema se sta razmisljati, w810!
niko nije rekao zaštio je w810 bolji pa cu ja rec prvenstveno zato sto nema joystic i mmc od 512 i zato sto je walkman ito su jedine razlike zbog kojih se isplati dati vise novaca
potpisujem...Izvorno postao sonyck
![]()
Definitivno W810... usto je i noviji model...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
w810 ima prednost zbog memorijske kartice.sve ostalo je prilicno slicno.
gle , ako na cijenu k750 dodas 180kn imas i ti 512mb pa to bas i nije neka prednost . imao sam oba , i w810 mi je apsolutno jedan od drazih aparata zbog te walkman funkcije , jedino subjektivno mi se cini da je k750 na zvucniku malo glasniji od w810 . ali w810 meni je vise pasao sa tipkovnicom od k750 .
Poprilično isto što se karakteristika tiče...Izvorno postao zmija
Ali pošto W810 nije puno skuplji od K750, a ima memo karticu od 512MB, onda je razlika još manja...
Ali ono što daje prednost W810_ki je to što ima "navi-pad" umjesto joysticka koji se dosta kvario na K750...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Već sam se negdje uključivao u ovakvu sličnu raspravu... Definitivno W810.. Pored dosad navedenog, navi-pada i memo kartice... Još je važno spomenuti da uređaj ima dosta kvalitetnije rađeno kučište te da ima novi ekran, nešto dimenzijama veći (skoro neprimjetno) ali zato sa mnogo, mnogo življim bojama, što je jako primjetno.. Plus, tu su walkman funkcije i uređaj je jednostavno novije generacije.. U odnosu na K750 se ništa ne gubi, ali se dosta dobiva tako da bez dvojbe W810.![]()
Zadnji uredio DJ DeVelox : 14-11-2006 u 00:27
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Ja bi k750, jer mi taj w810 nije izgledom sjeo.Ona crna neka pepeljasta mi je bljak. K750 mi izgleda sofisticirano i kvalitetno dok mi w810 više vuce na nekog plasticnjaka.
Definitivno w810, ako nista drugo noviji je model pa s time ima i nekih sitnih promjena u odnosu na k750 koji je vec isfuran... :bunny:
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Bookmarks