Negdje sam cuo da M55 moze podrzavati hrvatski T9. Kako? Jel tko skuzio?
Negdje sam cuo da M55 moze podrzavati hrvatski T9. Kako? Jel tko skuzio?
Nije problem u podržavanju. Ako si je netko dao truda i napravio hrvatski T9 treba ga flashat u M55 i onda će ga podržavati. Ne može podržavati niti jedan jezik koji nije "upisan" u flash.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
kako reče Sljaka, ako ga je netko preveo, tj. napisao, onda nema problema...
maraschino - PTICICA
a jel se moze iz nekog drugog moba izvuci t9 i preraditi i staviti u siemensa?
mislim da bi to moglo, ali kako iščupati t9 iz nekog drugom moba?? Nije to kao kod sl45, pa da je to spremljeno u neki folder pa jednostavno kopiraš, uglavnom je integriran u flash, pa bi ga trebalo iskopati sa nekim programom, kao što sa skylordovim language editorom možeš iščupati jezik iz .bin fajla....
maraschino - PTICICA
ma kad bi tu bio vanja on bi mozda znao, jel se njega moze kontaktirati?
Može, al je zauzet u zadnje vrijeme. Imaš njegov ICQ još uvijek na forumu, ali rijetko je online.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
jel se ti cujes sa njim?
Kako sam napisal, imam kontakt preko ICQ, ali ga nema u zadnje vrijeme. Rekao je da ima posla preko glave. Inače u ICQ profilu imaš i broj moba.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...u zadnjem SW-u (v.10) nema hrv. T9. A i šta će mi to...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
zašto što će ti to??
zašto ne?
maraschino - PTICICA
oni koji si ga probali kazu da je super
...ma standardan postupak pisanja je najbolji...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa mislim da je t9 puno bolji
ja isto mislim da je bolje sa t9
maraschino - PTICICA
ja sam prvi put t9 pisao na svom soniju al na engleskom...pUUno brze pisanje i manje umaranje prstiju..te manje pogresaka(koje nastaju tijekom obicnog pisanja)
t9 je jedna jako dobra stvar i jos uvijek mi nije jasno zbog cega siemens hrvatska ne ugraduje hrvatski t9 u mobilne telefone. kao sto zanmo t9 na hrvatskom vec postoji, pitanje je vjerojatno koliko bi trebali platiti za tako nesto - no mislim da siemensovih telefona ima i vise nego dovoljno da bi se takav postupak opravdao.
je**** sinems kupi aklatel......evo ja npr. na svojoj nokiji ukljucim T9 na Eng i dodam hrvatske rijeci..
to mozes i na siemensu, no takav t9 je neupotrebljiv, btw nokia ima hrvatski t9 (alcatel nema, barem ne pod tim imenom), osim ako nije od nekog shanera
![]()
cek malo pa kod alkatela je to vec standard oko dvije godine, o cemu ti to pricas??! to sam davno procito u auto blicu
alcatel ima prediktivni unos teksta (ono sto svi zovu t9, kao sto kalkulator zovu digitron), ali ne zove se t9 nego nekak drukcije, nemrem se sad sjetiti.
U principu je to ista stvar.
ja sam malo radia sa t9 u se t610 i mislim da je to super stvar...
biti će lipo kad se siemens odluči otkupiti hrvatski t9 za njihove modele...
maraschino - PTICICA
bravoPoslao: vjeko
evo ja npr. na svojoj nokiji ukljucim T9 na Eng i dodam hrvatske rijeci..
Prediktivni unos teksta kod Alcatela zove se Z i neki broj , mislim da je isto 9
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Zove se eZiTap
http://www.zicorp.com/pressreleases/061802.htm
Bookmarks