Jedna mi stvar nedostaje prilikom "browsanja" MDA Compactom 2, a to je što preko file managera na compu ne vidim windows folder na Compactu, kao ni DLL file-ove... DLL fileove ne vidim ni preko File managera na MDA-u, jedino preko Total comandera... Zna neko kaj bi trebao napraviti???
Probat ću instalirati noviji resco explorer na MDA, ali brijem da ima neka caka i s PC-em (isto sam mogao sa MDA Compactom).....
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
O.k. uspio sam sve srediti s total commanderom. S obzirom da ima jedan plugin za povezivanje s Palmom koji također koristim (Treo 650), uspio sam naći plugin gdje na total commanderu postaje vidljiv i windows folder, tako da na jednoj strani TC-a mogi imati palm, a na drugoj PPC i prebacivati datoteke. Dakle preporuka da koristite Total commander kao file manager na PC-u a plugin se može downloadati na njihovim službenim stranicama, a preduvjet je da je na PC-u instaliran Activ sync...... nije nužno da total commander bude instaliran na PPC-u, ali iskreno, s obzirom da je besplatan, izbrisao sam resco explorer i instalirao TC, jer mi se pokazao praktičniji i zauzima manje memorije, te je FREE........
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Bookmarks