Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 4 PrvaPrva 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 51 do 75 od 77
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao njonjo
    hm, pa ne razumijem kako to nije pogodnost. ako mobitel koji košta oko 1500 kn platiš jednu kunu, eto ti preko 1000 kuna pogodnosti. e sada, 18 mjeseci pretplate, (48 kn bi ionako potrošio, al neka ti) 48x18=864, pa zrakarina 12,5x18=225, sveukupno =1089 kn
    ako uzmemo u obzir da benq siemens košta 1456 (izvor: bug.hr), dolazimo do čiste neto pogodnosti od 367 kuna, ali realna pogodnost je 1231 kuna jer 48 kuna na mjesec možeš potrošiti na sve pozive i poruke. nakon 18 mjeseci pređeš na bonove i svi sretni.
    pa eto vidim jda ovdje svima je bitna mobitel...hahhahahah....
    jeli to neka vrsta malogradjanstava''???ili sto li????
    pa koga briga za mobitel...
    valjda bi pretplatnici Mućki2 trebali imati jeftinije cijene od prepeidovavca,valjda nebi trebali cekati sluzbu korisnika 15 minuta........
    a ako bas hoces malo malogradjanstva...onda u vipu kupis paket od k750i za 1191 kunu te ga otkljucas za 100 kuna te imas se sa necim pokazivati pred ostalim seljacima...i to je to...

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao revo
    pa eto vidim jda ovdje svima je bitna mobitel...hahhahahah....
    jeli to neka vrsta malogradjanstava''???ili sto li????
    pa koga briga za mobitel...
    valjda bi pretplatnici Mućki2 trebali imati jeftinije cijene od prepeidovavca,valjda nebi trebali cekati sluzbu korisnika 15 minuta........
    a ako bas hoces malo malogradjanstva...onda u vipu kupis paket od k750i za 1191 kunu te ga otkljucas za 100 kuna te imas se sa necim pokazivati pred ostalim seljacima...i to je to...
    koji dio logičkog zaključka ti nije jasan?
    ja se pred ostalim građanima kurčim sa svojom nokiom 1110, mda...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Operater
    T,T,T
    Bodovi
    5.659
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.659, Nivo: 17
    Bodovi: 5.659, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pretplatnik sam na teletu od kad je počeo sa radom i do sad sam bio zadovoljan, ali polako mi počinje ići na živce, ono stalno laganje za GPRS,
    pa ne dolazak računa, pa kad provjeravam potrošnju malo-malo nešta ne valja, loš odnos prema pretplatnicima(nemamo nikakvih pogonosti osim zrakarine ), loš izbor mobitela (ovo je individualno, mislim da im je izbor prilično loš).
    Svaka im čast šta su srušili cijene, ali već sam rekao da me malo živciraju...
    Pogledaću cijene na 098 i usporediti sa ovima pa ću donjeti konačnu odluku.
    Zaključak je da bi se telad mogla malo više potruditi, prošlo je godinu dana bez nekog vidljivijeg pomaka (GPRS, proširenje ponude...)

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam sa Tele2 zadovoljan uzveši u obzir omjer kvalitete i cijene usluge. Istina, smeta me kaj još uvijek ne mogu poslati ni primiti MMS kaj već u VIP-u i T-Mobileu spada pod normalno, ali valjda budu prestali s muljanjem i prodavanjem magle i napokon uveli te neke usluge. I još jedna stvar kaj me užasno živcira, a to je da u Importanne Centru nemam signala i to se ne može promijeniti...damn!!!
    Bom Chicka WahWah

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao radule
    Pretplatnik sam na teletu od kad je počeo sa radom i do sad sam bio zadovoljan, ali polako mi počinje ići na živce, ono stalno laganje za GPRS,
    pa ne dolazak računa, pa kad provjeravam potrošnju malo-malo nešta ne valja, loš odnos prema pretplatnicima(nemamo nikakvih pogonosti osim zrakarine ), loš izbor mobitela (ovo je individualno, mislim da im je izbor prilično loš).
    Svaka im čast šta su srušili cijene, ali već sam rekao da me malo živciraju...
    Pogledaću cijene na 098 i usporediti sa ovima pa ću donjeti konačnu odluku.
    Zaključak je da bi se telad mogla malo više potruditi, prošlo je godinu dana bez nekog vidljivijeg pomaka (GPRS, proširenje ponude...)
    Da ti olakša odabir...
    http://operateri-cijene.50webs.com

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    Nokia 6500
    Operater
    098, 095
    Godina
    40
    Bodovi
    6.646
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.646, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e taj tele2 nije normalan.. prenesem si broj sa 098 kod njih i prije cca. tjedan dana se prebacim na pretplatu i jos uvijek nisam ukljucen.. znaci tjedan dana ja nemam mob, nevjerojatno.. a frajer u ducanu mi je reko da ce me ukljucit drugi dan..

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao goran-zg
    e taj tele2 nije normalan.. prenesem si broj sa 098 kod njih i prije cca. tjedan dana se prebacim na pretplatu i jos uvijek nisam ukljucen.. znaci tjedan dana ja nemam mob, nevjerojatno.. a frajer u ducanu mi je reko da ce me ukljucit drugi dan..
    to ti je pogodnost Mućke2 pretplate....
    ima toga jos...ovo ti ej pocetak...

Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao goran-zg
    nova je usluga.vjerojatno se jos nisu snasli.

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    Nokia 6500
    Operater
    098, 095
    Godina
    40
    Bodovi
    6.646
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zmija
    aha ok.. sad mi je lakse

Pa %$%$%$&#$%#% kaj se imaju snalazit, nemrem vjerovat kaj je tak tesko ukljucit nekog??? Kaj onda uopce nude usluge ako ih neznaju provesti. A ja niz godina koristim isti broj (pređem kod njih samo zbog jeftinijih razgovora jer imam puno 095 kontakata) sad tjedan dana nisam dostupan, napravili su mi veliku stetu jer sam morao propustiti neke vazne pozive, da ne govorim o tel. racunu koji ce mi sada doci jer sam 100 puta zvao njihovu sluzbu za korisnike i pricao po 10ak minuta (od toga 8 minuta 'pricekajte molim...', doci ce mi preko 100 kuna racuna samo za to!) i te kontakte koji me nisu mogli dobiti je jos barem toliko ako racunamo da je poziv sa fiksne na 095 2 kune!

To je sramota i vec mi je zao kaj sam prelazio, a jos nisam ni poceo koristiti uslugu!!

Jos ak mi posalju racun za ovaj mjesec, vecernjak ce imati materijala za rubriku 'crna kronika'

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iphone 5
    Operater
    Vip
    Godina
    46
    Bodovi
    17.514
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.514, Nivo: 32
    Bodovi: 17.514, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jedina pogodnost pretplate je jeftiniji mob. i zbog toga vecina ljudi ide na pretplatu.

Mane su brojne:
    -Teško kontrolirati potrošnju(Koliko vam kažu, toliko morate platiti, čak i ako je neka greška, nema pogovora)
    -Ako izgubite mob, dok vi prijavite, netko vam nabije par somova i to morate platiti.
    -Placa se radijska frekvencija
    -Moraš ici platiti racun(bon kupiš u svakom kiosku).
    -Obavezna potrošnja(tarifni paketi), na bonove trošiš koliko trenutno imaš ili želiš potrošiti...

Postoji i jedna prednost, a ta je da ako je mob na firmu, to vam priznaju u troškove i ne placate porez.

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da..da...eto tako već 13 mjeseci nikako i da se snadju sa sluzbom za korisnike...pogotovo sa gprs u proslo proljeće...eto jednostavno se ''nisu snasli''....

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zato i kazem da se jos nisu snasli,a kao razloge navode sporo dobivanje potrebnih dozvola.uostalom svaki korisnik koji je prenio broj u drugu mrezu nakon 6mjeseci moze opet promijeniti operatera.

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SE W20i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Bodovi
    10.172
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.172, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma to prenošenje brojeva samo zbunjuje ljude. Evo primjera. Neki dan jedan stariji striček na poslu zove nekog na mobitel (na 091). Javi mu se ona obavijest "broj je prenesen u tele2 mrežu" i striček jednostavno poklopi. I pita tajnicu koji je pozivni od Tele2. Veli mu 095. I sad striček krene zvati taj isti broj samo što je umjesto 091 utipkao 095. I naravno, ne dobije nikoga. I čujem ja da je nastala neka strka, pa sam skužio o čemu je riječ i jedva mu nekako objasnio da zove dobar broj i da će mu početi zvoniti nakon što čuje poruku o prenošenju broja.

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zato i kazem da se jos nisu snasli,a kao razloge navode sporo dobivanje potrebnih dozvola.uostalom svaki korisnik koji je prenio broj u drugu mrezu nakon 6mjeseci moze opet promijeniti operatera.
    a ti izgleda nisi shvatio moj humor u vezi Mućki2 ......

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Nokia 5800XM
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam na Tele 2 od samih početaka, a na pretplati od 12/2005. Sve je bilo dobro osim opomena, a zadnji put su pretjerali - plačeni račun od 9 mjeseca su zbrojili na račun od 10 mjeseca, pa sam ispunio uplatnicu i uplatio razliku - račun za 10 mjesec, pa su mi poslali opomenu, pa sam nazvao službu za korisnike, da bi mi tamo rekli da je sve podmireno.

P.S. Sto se tiće pogodnosti - ja sam na onoj prvoj tarifi 85, pa mi je to velika pogodnost.

P.S.S. Nakon što su mi se ljudi počeli žaliti da je T2 potpuno u komi i da me ništa ne razumiju, malo sam obratija pažnju na signal i ustanovio dvije stvari koje su problem:
    1.) Kad je VIP 3G signal jači mobitel se pokuša prebaciti prvo na 3G, pa tek onda VIP ili T2. To često uzrokuje prekid razgovora. Rješenje: isključiti 3G ili ručno odabrati operatera
    2.) Dok sam na VIP-u, kvaliteta mi je očajna, prekida zvuk, šumi i sl. Ili ovi iz VIP-a pružaju samo Half-rate T2 korisnicima ili kad je bazna stanica preopterečena namjerno gušu T2. Na T2 još nisam primjetio neke veće probleme sa signalom.

P.S.S.S. Još jedan + za T2: Izgleda da nešto spremaju jer mi je u Zg na kolodvoru pokazao i 3G ikonicu.

P.S.S.S.S. Nije da ih branim, ali možda to s prebacivanjem broja i nije do njih. Koliko sam skužio kad je bilo najava zakona rečeno je da zapravo Agencija treba odobriti zahtjev, a ako Agencija zabušava T2 ispašta.

P.S.S.S.S.S. Sad sam stvarno pretjerao s P.S.-ovima!
    Zadnji uredio MrBlc : 25-11-2006 u 18:34
    Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
    Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S4
    Operater
    HT
    Godina
    49
    Bodovi
    15.822
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.822, Nivo: 30
    Bodovi: 15.822, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sve je to točno što tvrdi MrBlc, ali ja mislim da bi TELE2 trebao javno progovoriti o svim problemima koje ima i onda bi svi mi bili blagonakonjeniji prema njima. Znate onu: Tko prizna pola mu se prašta!

VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Godina
    50
    Bodovi
    12.477
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.477, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mateob
    Sve je to točno što tvrdi MrBlc, ali ja mislim da bi TELE2 trebao javno progovoriti o svim problemima koje ima i onda bi svi mi bili blagonakonjeniji prema njima. Znate onu: Tko prizna pola mu se prašta!
    Tko prizna pola gubi (ili vise)
    ONE X & Sensation & Desire by HTC

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hrc777
    I što je najgore u Tele2 pretplati nema tarife koja bi bila povoljnija od Vruće tarife (svi pozivi po 99 lipa/min).
    Ima ona Tarifa 85, ali s obzirom da se 85 kuna može iskoristiti samo na pozive prema T2 mreži, to je čista glupost.
    slazem se...na tih 85 kuna treba zbrojiti jos ipozive prema 2. mrezama...a da nije tako,ja bih sigurno potisao,i na dozivotno ako treba

Datum registracije
    Dec 2002
    Godina
    50
    Bodovi
    12.477
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kao sto je netko vec napisao tako i ja od pocetka koristim tarifu 85 pa su mi u pretplatu ukljuceni pozivi prema svim mrezama.
    Sve u svemu imam dosta ustede s obzirom na racune od prije godinu dana iz T-mobile_a.
    Da sam prevaren kao i ostali zbog pristupa internetu i ostalih podatkovnih usluga, jesam.
    Takav je sistem kod nas u HR.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Nokia 6120 classic
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao raky_b
    slazem se...na tih 85 kuna treba zbrojiti jos ipozive prema 2. mrezama...a da nije tako,ja bih sigurno potisao,i na dozivotno ako treba
    eh, ko vam kriv? di ste bili kad se nudila tarifa 85 sa 0,85kn po minuti, s tim da se tih 85kn moglo potrošiti na pozive PREMA SVIM MREŽAMA! ja sam iskoristio tu mogućnost i sad imam tu cijenu prema svim mrežama zauvijek i baš sam zadovoljan što sam na vrijeme to potpisao... inače, na Tele2 nemam nikakvih prigovora, sve radi uredno već godinu dana, osim što se mogu požaliti na nedostatak signala na nekim mjestima (importanne, the best, pothodnici), ali to je sve zanemarivo s obzirom na cijenu razgovora koju plaćam, barem meni... a GPRS, MMS, 3G i te gluposti nisam nikad ni koristio ni u vipu ni u simpi tako da mi je svejedno...

Datum registracije
    Dec 2002
    Godina
    50
    Bodovi
    12.477
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao marke
    eh, ko vam kriv? di ste bili kad se nudila tarifa 85 sa 0,85kn po minuti, s tim da se tih 85kn moglo potrošiti na pozive PREMA SVIM MREŽAMA! ja sam iskoristio tu mogućnost i sad imam tu cijenu prema svim mrežama zauvijek i baš sam zadovoljan što sam na vrijeme to potpisao... inače, na Tele2 nemam nikakvih prigovora, sve radi uredno već godinu dana, osim što se mogu požaliti na nedostatak signala na nekim mjestima (importanne, the best, pothodnici), ali to je sve zanemarivo s obzirom na cijenu razgovora koju plaćam, barem meni... a GPRS, MMS, 3G i te gluposti nisam nikad ni koristio ni u vipu ni u simpi tako da mi je svejedno...
    Vidi odgovor iznad tvog jer se ponavljamo

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Nokia 6120 classic
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da, znam, prekasno sam skužio, ******...

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SE W20i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Bodovi
    10.172
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam jedno tjedana dana zakasnio na Tarifu 85, jer sam čekao da potrošim novce sa bla bla računa, a nisam znao da će se ta tarifa 85 mijenjati.
    Dakle, sad mi jedino preostaje da se ubijem

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Nokia 6120 classic
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hrc777
    Ja sam jedno tjedana dana zakasnio na Tarifu 85, jer sam čekao da potrošim novce sa bla bla računa, a nisam znao da će se ta tarifa 85 mijenjati.
    Dakle, sad mi jedino preostaje da se ubijem
    a čuj, ako se ne varam bila je neka ponuda za uskrs da su vratili tu tarifu na tjedan dana da se može aktivirati, ili je to bila neka druga tarifa, možda ona 0kn sad se ne sjećam točno, ali preostaje ti se nadati da će bit neka akcija pa će ju opet vratit na kratko vrijeme, mislim da bi im se to isplatilo jer bi raja navalila...

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao revo
    a ti izgleda nisi shvatio moj humor u vezi Mućki2 ......
    kasno palim ******

+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 4 PrvaPrva 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove