koji dio logičkog zaključka ti nije jasan?Izvorno postao revo
ja se pred ostalim građanima kurčim sa svojom nokiom 1110, mda...
pa eto vidim jda ovdje svima je bitna mobitel...hahhahahah....Izvorno postao njonjo
jeli to neka vrsta malogradjanstava''???ili sto li????
pa koga briga za mobitel...
valjda bi pretplatnici Mućki2 trebali imati jeftinije cijene od prepeidovavca,valjda nebi trebali cekati sluzbu korisnika 15 minuta........
a ako bas hoces malo malogradjanstva...onda u vipu kupis paket od k750i za 1191 kunu te ga otkljucas za 100 kuna te imas se sa necim pokazivati pred ostalim seljacima...i to je to...
koji dio logičkog zaključka ti nije jasan?Izvorno postao revo
ja se pred ostalim građanima kurčim sa svojom nokiom 1110, mda...
Pretplatnik sam na teletu od kad je počeo sa radom i do sad sam bio zadovoljan, ali polako mi počinje ići na živce, ono stalno laganje za GPRS,
pa ne dolazak računa, pa kad provjeravam potrošnju malo-malo nešta ne valja, loš odnos prema pretplatnicima(nemamo nikakvih pogonosti osim zrakarine), loš izbor mobitela (ovo je individualno, mislim da im je izbor prilično loš).
Svaka im čast šta su srušili cijene, ali već sam rekao da me malo živciraju...
Pogledaću cijene na 098 i usporediti sa ovima pa ću donjeti konačnu odluku.
Zaključak je da bi se telad mogla malo više potruditi, prošlo je godinu dana bez nekog vidljivijeg pomaka (GPRS, proširenje ponude...)
Ja sam sa Tele2 zadovoljan uzveši u obzir omjer kvalitete i cijene usluge. Istina, smeta me kaj još uvijek ne mogu poslati ni primiti MMS kaj već u VIP-u i T-Mobileu spada pod normalno, ali valjda budu prestali s muljanjem i prodavanjem magle i napokon uveli te neke usluge. I još jedna stvar kaj me užasno živcira, a to je da u Importanne Centru nemam signala i to se ne može promijeniti...damn!!!![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
Da ti olakša odabir...Izvorno postao radule
http://operateri-cijene.50webs.com
e taj tele2 nije normalan.. prenesem si broj sa 098 kod njih i prije cca. tjedan dana se prebacim na pretplatu i jos uvijek nisam ukljucen.. znaci tjedan dana ja nemam mob, nevjerojatno.. a frajer u ducanu mi je reko da ce me ukljucit drugi dan..
to ti je pogodnost Mućke2 pretplate....Izvorno postao goran-zg
![]()
ima toga jos...ovo ti ej pocetak...![]()
nova je usluga.vjerojatno se jos nisu snasli.Izvorno postao goran-zg
aha ok.. sad mi je lakseIzvorno postao zmija
![]()
Pa %$%$%$&#$%#% kaj se imaju snalazit, nemrem vjerovat kaj je tak tesko ukljucit nekog??? Kaj onda uopce nude usluge ako ih neznaju provesti. A ja niz godina koristim isti broj (pređem kod njih samo zbog jeftinijih razgovora jer imam puno 095 kontakata) sad tjedan dana nisam dostupan, napravili su mi veliku stetu jer sam morao propustiti neke vazne pozive, da ne govorim o tel. racunu koji ce mi sada doci jer sam 100 puta zvao njihovu sluzbu za korisnike i pricao po 10ak minuta (od toga 8 minuta 'pricekajte molim...', doci ce mi preko 100 kuna racuna samo za to!) i te kontakte koji me nisu mogli dobiti je jos barem toliko ako racunamo da je poziv sa fiksne na 095 2 kune!
To je sramota i vec mi je zao kaj sam prelazio, a jos nisam ni poceo koristiti uslugu!!
Jos ak mi posalju racun za ovaj mjesec, vecernjak ce imati materijala za rubriku 'crna kronika'
Jedina pogodnost pretplate je jeftiniji mob. i zbog toga vecina ljudi ide na pretplatu.
Mane su brojne:
-Teško kontrolirati potrošnju(Koliko vam kažu, toliko morate platiti, čak i ako je neka greška, nema pogovora)
-Ako izgubite mob, dok vi prijavite, netko vam nabije par somova i to morate platiti.
-Placa se radijska frekvencija
-Moraš ici platiti racun(bon kupiš u svakom kiosku).
-Obavezna potrošnja(tarifni paketi), na bonove trošiš koliko trenutno imaš ili želiš potrošiti...
Postoji i jedna prednost, a ta je da ako je mob na firmu, to vam priznaju u troškove i ne placate porez.
da..da...eto tako već 13 mjeseci nikako i da se snadju sa sluzbom za korisnike...pogotovo sa gprs u proslo proljeće...eto jednostavno se ''nisu snasli''....Izvorno postao zmija
![]()
zato i kazem da se jos nisu snasli,a kao razloge navode sporo dobivanje potrebnih dozvola.uostalom svaki korisnik koji je prenio broj u drugu mrezu nakon 6mjeseci moze opet promijeniti operatera.
Ma to prenošenje brojeva samo zbunjuje ljude. Evo primjera. Neki dan jedan stariji striček na poslu zove nekog na mobitel (na 091). Javi mu se ona obavijest "broj je prenesen u tele2 mrežu" i striček jednostavno poklopi. I pita tajnicu koji je pozivni od Tele2. Veli mu 095. I sad striček krene zvati taj isti broj samo što je umjesto 091 utipkao 095. I naravno, ne dobije nikoga. I čujem ja da je nastala neka strka, pa sam skužio o čemu je riječ i jedva mu nekako objasnio da zove dobar broj i da će mu početi zvoniti nakon što čuje poruku o prenošenju broja.
a ti izgleda nisi shvatio moj humor u vezi Mućki2 ......Izvorno postao zmija
Ja sam na Tele 2 od samih početaka, a na pretplati od 12/2005. Sve je bilo dobro osim opomena, a zadnji put su pretjerali - plačeni račun od 9 mjeseca su zbrojili na račun od 10 mjeseca, pa sam ispunio uplatnicu i uplatio razliku - račun za 10 mjesec, pa su mi poslali opomenu, pa sam nazvao službu za korisnike, da bi mi tamo rekli da je sve podmireno.
P.S. Sto se tiće pogodnosti - ja sam na onoj prvoj tarifi 85, pa mi je to velika pogodnost.
P.S.S. Nakon što su mi se ljudi počeli žaliti da je T2 potpuno u komi i da me ništa ne razumiju, malo sam obratija pažnju na signal i ustanovio dvije stvari koje su problem:
1.) Kad je VIP 3G signal jači mobitel se pokuša prebaciti prvo na 3G, pa tek onda VIP ili T2. To često uzrokuje prekid razgovora. Rješenje: isključiti 3G ili ručno odabrati operatera
2.) Dok sam na VIP-u, kvaliteta mi je očajna, prekida zvuk, šumi i sl. Ili ovi iz VIP-a pružaju samo Half-rate T2 korisnicima ili kad je bazna stanica preopterečena namjerno gušu T2. Na T2 još nisam primjetio neke veće probleme sa signalom.
P.S.S.S. Još jedan + za T2: Izgleda da nešto spremaju jer mi je u Zg na kolodvoru pokazao i 3G ikonicu.
P.S.S.S.S. Nije da ih branim, ali možda to s prebacivanjem broja i nije do njih. Koliko sam skužio kad je bilo najava zakona rečeno je da zapravo Agencija treba odobriti zahtjev, a ako Agencija zabušava T2 ispašta.
P.S.S.S.S.S. Sad sam stvarno pretjerao s P.S.-ovima!
Zadnji uredio MrBlc : 25-11-2006 u 18:34
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Sve je to točno što tvrdi MrBlc, ali ja mislim da bi TELE2 trebao javno progovoriti o svim problemima koje ima i onda bi svi mi bili blagonakonjeniji prema njima. Znate onu: Tko prizna pola mu se prašta!
Tko prizna pola gubi (ili vise)Izvorno postao mateob
![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
slazem se...na tih 85 kuna treba zbrojiti jos ipozive prema 2. mrezama...a da nije tako,ja bih sigurno potisao,i na dozivotno ako trebaIzvorno postao hrc777
Kao sto je netko vec napisao tako i ja od pocetka koristim tarifu 85 pa su mi u pretplatu ukljuceni pozivi prema svim mrezama.
Sve u svemu imam dosta ustede s obzirom na racune od prije godinu dana iz T-mobile_a.
Da sam prevaren kao i ostali zbog pristupa internetu i ostalih podatkovnih usluga, jesam.
Takav je sistem kod nas u HR.![]()
eh, ko vam kriv? di ste bili kad se nudila tarifa 85 sa 0,85kn po minuti, s tim da se tih 85kn moglo potrošiti na pozive PREMA SVIM MREŽAMA! ja sam iskoristio tu mogućnost i sad imam tu cijenu prema svim mrežama zauvijek i baš sam zadovoljan što sam na vrijeme to potpisao... inače, na Tele2 nemam nikakvih prigovora, sve radi uredno već godinu dana, osim što se mogu požaliti na nedostatak signala na nekim mjestima (importanne, the best, pothodnici), ali to je sve zanemarivo s obzirom na cijenu razgovora koju plaćam, barem meni... a GPRS, MMS, 3G i te gluposti nisam nikad ni koristio ni u vipu ni u simpi tako da mi je svejedno...Izvorno postao raky_b
Izvorno postao marke
Vidi odgovor iznad tvog jer se ponavljamo
![]()
da, znam, prekasno sam skužio, ******...![]()
Ja sam jedno tjedana dana zakasnio na Tarifu 85, jer sam čekao da potrošim novce sa bla bla računa, a nisam znao da će se ta tarifa 85 mijenjati.
Dakle, sad mi jedino preostaje da se ubijem![]()
a čuj, ako se ne varam bila je neka ponuda za uskrs da su vratili tu tarifu na tjedan dana da se može aktivirati, ili je to bila neka druga tarifa, možda ona 0kn sad se ne sjećam točno, ali preostaje ti se nadati da će bit neka akcija pa će ju opet vratit na kratko vrijeme, mislim da bi im se to isplatilo jer bi raja navalila...Izvorno postao hrc777
kasno palim ******Izvorno postao revo
![]()
Bookmarks