šta ima ima, šta nema instalirat ćemo
iskorištavam sve kaj mi os6v1 na SX-u može ponuditi....
večinu vremena gori: oggplay, callrecorder (bezbipni), FScaller, smartlaunher.....
šta ima ima, šta nema instalirat ćemo
iskorištavam sve kaj mi os6v1 na SX-u može ponuditi....
večinu vremena gori: oggplay, callrecorder (bezbipni), FScaller, smartlaunher.....
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Pa recimo da svakodnevno i aktivno koristim
CallRecorder-bilježi mi sve dolazne i odlazne pozive bez pitanja u pozadini,
Voice Reminder-služi mi kao bilješke u zvučnome obliku sa vremenom podsjetnika,
Alarm Pro-svakodnevno me budi.
Sve tri app se aktiviraju i ako se restartira mob tako da ni ne mislim dali su aktivirane![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ja snimam pozive pomocu Natural recordera,najvise do sada sam koristio Agile Messenger,ali posto je puk'o sad koristim Veri Chat.SlovoEd mi je cesto pri ruci,NetFront koristim za Livescore da bih video strelce,Power dictaphone mi je takodje vrlo cesto ukljucena aplikacija,pa ProfiMail.... zanimljivo je da sam instalirao i dve aplikacije na koje sam se "navukao",a to su Symb Bioritam i Kamasutra.sis
![]()
Evo baš sam si stavio šalabakter na mob u .doc formatu![]()
![]()
Evo još nekih svrha za koje koristim divixe (kada je dosadno u školi da se uskrati vrijeme), razne varijante fotica i mutacija slika, filmici umjesto zvona... mislim da bi ga mogao i više iskoristiti, al zasada nema potrebe..
ček malo, kakvo je ovo pitanje.
Kolko ja znam symbian bi trebao biti najmanje tzv šminka mob jer je velik i masivan. Tko god vidi moj N73 kaže :"ufff, velik je" (a ubiti među najmanjim symbianima je) nakon minute prčkanja već prodaje svoj D600 i traži po oglasu symbian...![]()
Većinom ljudi koji traže šminku zaobilaze symbian, tako da ti pitanje nije baš na mjestu![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ja recimo ne mogu bez Viking mp3 playera na 6680 koji je u kombinaciji sa sluškama hs-23-atomska bomba! Kvaliteta je po mom mišljenju usporediva s N91.
Također SlovoED koristim, skoro pa svakodnevno.
LOL-katkad mi se PWDictaphone sam uključi, pa onda preslušavam što je snimio u 60-ak minuta.
ProfiMail kad šaljem mejl.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
tebi je stvarno zabavno u životu LOLIzvorno postao Moby
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ipak mislim da sam pogodio temu,jer koliko vidim odgovori su raznovrsni i mnogima ce pomoci kako starim tako i novim symbian korisnicima.Poente teme je neka vrsta prezentacije symbian mogucnosti,a i radjanje nekih novih ideja za koriscenje,jer kao sto neko rece i kad na kraju mislis da si sve iskorisdtio,ono opet ima nesto novo.Hvala vam na odgovorima,nadam se da ce jos neko dati svoj doprinos temi!!!!Izvorno postao Symbian FAN
![]()
Mada svi koji su tu pisali zapravo koriste max od svojih symbiana evo ja nek budem prvi koji ce priznat da ne koristim maxto naravno nije niti slucajno niti da sam nesposoban naci i instalirati 150 programa u jednoj veceri vec sam zato da mi bude zabavno tak da mobu posvetim viken i instaliram max 5 stvari kojima se igram radnim danima
![]()
phone secure,smart gallery,remote s60 pro,call cheater su naprimjer programi koje sam prosli vikend instalirao i kojima sam se igrao a tu su dakako i fexplorer,opera, smartmovie i slicno koji su 0-24 in use...
Fakat super je stvar symb a nezelim sve na njegas tavit da mi bude lijepse jer kad imas sve nemres toliko uzivat ko kad sve stavljas pomalo tak cu npr ovaj vikend tek ic na programe za organizaciju vremena![]()
A to da ekipa ima symbiane sam zato kaj su skupi i kaj su nokie to nije uopce rijetko imam jednog frenda koji ga je kupio sam zato kaj je kosto 3500kn a na njemu nista nema instalirano osim serijskih programa niti nezna sta sve njegov mob moze pa me sad moli da mu sredim da si moze slat avi videe sa kompa![]()
@Pinokio e jesi nestrpljiv, ko da ti gori pod petama. Prije 5 minuta sam skinuo onaj program i iskreno s obzirom da mjesečno pošaljem manje od 10 SMS-a ( jer postoji ICQ i MSN) ne vjerujem da ću ga uopće instalirati. Ali bez office aplikacija ne bi mogao kao i bez niza drugih. Kad malo bolje razmislim najmanje mi služi kao telefon.
Bookmarks