ovisi sto ti treba. Ako hoces glazbu i walkman onda w810, a ako trazis super kameru onda K800.
Uskoro mi dolazi mogucnost produzivanja ugovora na t-mobile. W810i bi me kostao 423kn, K800i 955kn te V3x 955kn. Cijene se odnose na placanje na rate uz +club exclusive na 2god uz 12000 bodova, za cash su malo manje (oko 50kn).
Imao sam k700i nekad, bio mi je dobar mob (osim joysticka, nepostojanja memory slota te nemogucnosti dodavanja vlastitih sms zvonjava). Sad sam ponajvise bacio oko na K800i.
No ako moze savjet sto uzeti?
Hvala!
Zadnji uredio tomios : 12-11-2006 u 19:51
ovisi sto ti treba. Ako hoces glazbu i walkman onda w810, a ako trazis super kameru onda K800.
iPhone 5s 16 GB
elegantan mobIzvorno postao imatic
sa dobrim mp3 playerom, podrskom za memory card ... rds radiom. digitalni fotic imam. i da je dobar za tipkanje sms-ova
![]()
to si sad opisao W810Izvorno postao tomios
ako imas fotic onda ti je W810 najbolji izbor
iPhone 5s 16 GB
K800 ma veći ekran od W810, ima bolju kameru, a ima i dobar mp3player...
Makar i W810 je super izbor ako želiš mob sa dobrim mp3 playerom i odličnom baterijom...
V3X bi nekako isključio iz ove usporedbe jer ima lošiju kameru od oba SE-a...
Odluka je sad na tebi dal ti treba 3Mpx fotić na mobu ili imaš doma digialac...
Ako imaš digitalac, onda je izbor definitivno W810 (ako ti ne smeta manji ekran)...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja bi k800i, jer je za tu cijenu za koju ga ti dobivaš best buy.Duže ce još biti aktualan što ne bih rekao za w810.
K800 se nemože uspoređiva s ova dva ostala
Po meni je sve na strani k800, osim walkman podrške na w810i. Dok motorola nije ni približna tim mobitelima. Moja preporuka K800![]()
1. k800- ima fakat dobar fotić
2.w810
3. v3x- iskreno nebi o njoj ni razmišljao
k800 za tu lovu stvarno puno nudi , iako bi ja radije w810 . onak - subjektivno , radije njega i to za lovu koliko kosta 6030 u simpa paketu
ja mislim da je w810 bolji od v3x-a,a k800 ima samo dobru kameru....MOJ IZBOR W810i![]()
ima k800 mnogo toga osim dobre kamere,ocito nisi imao prilike rukovat s njimeIzvorno postao mobitelash
k800 je bolji od w810 u svakom pogledu,a ne samo u kameri.3g,bolji i veci ekran,ksenon flash,a i noviji je model,sto nije nevazno.Izvorno postao mobitelash
A da li je mp3 player na K800i jednako kvalitetan kao na W810i? Kakva je usporedba po tom pogledu između ta dva moba?
Što se tiče mp3 playera, na W810 je malo bolje izveden jer je to walkman-mob, i dobiješ veću memo karticu...
Ali i na K800 je isto jako dobar mp3 player, samo što treba posebno kupiti veću memo karticu da bi se i ta opcija mogla dobro iskoristiti...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
tako je.konacno su i M2 kartice pojeftinile(512mb oko 260kn) pa ce biti solidan mp3 player.
Ne znam kako je tu,ali moj "bivši" K-800 je bio kupljen u Njemačkoj i dobio sam sa njime karticu od 1GB.W-810 koristim sada i moja preporuka bi ti bila ipak K-800.razlika u Playerima i nije neka(možda W-810 ima zericu bolji bas),a po meni je i kvalitetnije napravljen K-800 od W-810Izvorno postao Ico
I feel the need -the need for speed!!!!!
Ja bi definitivno uzeo k800 od navedenih jer kad se vec vezes ugovorom bar da uzmes najbolji mob koji ima nekakve sanse da ti bude dobar 2 godine...
a kak si tak siguran da ce ti trajati 2 godine kad vec sutra ko zna kaj budu izmisli li? ali slazem da kad se tak uzima nesto za duze vrijeme ili na kredit na rate , onda ipak treba uzeti ne best-buy nego najbolje moguce koje financije dopustaju
Meni nebi sigurno trajao 2 godine, nema tog moba kojeg bi ja tolko zadrzao![]()
Ali k800 ima najvise potencijala pa bi ga zadrzao duze od ova druga 2 navedena sigurno...
evo bas vidjeh, dosao u ponudu i W850i... Dakle, ajmo povuci smjernice izmedju K800i i W850i. K800 za 995kn a W850i za 1270kn na 2god...
Koliko vidim, imaju sad iste ekrane..u biti manje vise sve isto osim kamere. Ovaj 850 mi je mal nekako ruzan?!
Mozda je prerano za pitati, no, kakav je joystick na K800 sto se tice stekanja i prasine?
usporedba k800 i W850
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1485
dobar je stick ,ima onu zaštitnu membranu+dosad nisam nigdje pročitao da je netko imao frke s njime...
Ja bi bez razmišljanja uzeo K800i...imao sam ga prilike isprobati i jako dobar mobitel![]()
Bom Chicka WahWah
Ma kupi w810, a ovih 500 kuna u džepu iskoristi za neš pametno.
CARpeDiem*
ma w810 je vec malo zastario ja bi uzeo k800 jer vidim da dosad niko nije imo problema sa joysticom
Bookmarks