Scaner se napaja preko huba, prijamnik za misa i tipkovnicu, joystick i bluetooth prijamnik.Izvorno postao Sljaka
Sve ima napajanje preko huba
Scaner se napaja preko huba, prijamnik za misa i tipkovnicu, joystick i bluetooth prijamnik.Izvorno postao Sljaka
Sve ima napajanje preko huba
Blago rečeno, preopteretio si ga. Budi sretan da nije krepao i pod hitno nabavi vanjsko napajanje. Najbolje je da ti ga netko izradi jer adapteri koje ćeš naći u trgovinama ne zadovoljavaju. Napon na njima je obavezno veći od napisanog (to je zato jer pod opterećenjem napon pada, pa da ne bi stavljali stabilizaciju i da bi uštedili dodaju koji namotaj više na trafo) i iako u većini slučajeva to ne smeta sa USB-om se ja ne bi igrao. Za nekih 100-tnjak kn nabave se dijelovi potrebni za izradu napajanja dovoljno kvalitetnog da izdrži sve ovo što ti imaš na tom hubu.
Ako želiš, mogu ti pomoć i da ga sam napraviš .
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Slažem se posve sa Sljakom što se tiče napona i izrade.
I da, preopteretio si ga, ne previše naravno ako ne koristiš sve komponente odjednom ali ipak šteta da skuriš port na kompu.
Ja bih ti predložio da pogledaš na proizvođačevoj stranici što on nudi za njega, mislim kada već ima priključak za dodatno napajanje onda je očito za to predviđen i nekakav njihov ispravljač, pa pogledaj kakvih je specifikacija.
Ma za 100 kn se nađe hub s napajanjem!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks