moje mišljenje znate....![]()
<-------------
.
.
moje mišljenje znate....![]()
<-------------
.
.
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ma to sve sam mu rekao i ja pa se ne može odlučiti...On bi htio nešta sa kamerom(da ima multimedije) ali i da je poslovan...a nije ni samsung d900 loš,jelda? pa n73 je najbolji jel ima i symb i kameru i zvučnici dobri...ma ja mislim da če uzeti n73,ako ne uzet če d900.a vidit čemo....
E sad, dolazimo do onga što je observer rekao:
Koliko je on poslovni korisnik, tj koliko uistinu želi poslovni mob, a koliko želi neki "šminka" mob...Da budemo jasni....ja govorim o pravim poslovnim ljudima, a ne nekim wana be poslovnjacima
Realno gledano, D900 nije poslovni mob, jer ima samo mogućnost pregledavanja office dokumenata i ništa više što bi vuklo na poslovni mob...
Ako baš hoće poslovni mob, sa puno mogučnosti onda definitivno N73, a o D900 nebi u tom slučaju razmišljo...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Znači od naslova i prvog posta gdje veliš da mu treba poslovni mob (joj više mi je ta riješ smiješna), došli smo do D900.
Iskreno ja onda mislim da njemu ne treba nešto za što si ti nas pitao, jer takav korisnik bi se samo nasmijao na D900.
Moje misljenje je neka si klupi on taj D900 ili N73 (što god hoće), a ako mu ne budu dovoljni onda neka pogleda modele koje smo mu gore naveli.
To je to.
Evo ga na, uvijek završimo na isto i nikad konačnog odgovora. Šta je to poslovan čovjek a šta je to mob "poslovnjak"![]()
Kada dođeš u tu situaciju da ti bude trebao takav mob onda ćeš saznatIzvorno postao DadusPraskus
nećemo sada voditi rasprave o tome ovdje.![]()
ako nije siguran neka za sada uzme polovni, a poslije može poslovni...
Bookmarks