Izvorno postao mobitelash
možda nešto iz hp-ove serije
Izvorno postao mobitelash
možda nešto iz hp-ove serije
A ne baš, oni imaju kvadratan ekran (240x240) ako se ne varam dosta aplikacija ima problema u radu, osim ako su prilagođene takvom ekranu.Izvorno postao vatrogasac1
imao sam hp h6365 i to je prvi sa win. a da mi se nije smrzo ... programa ima ko u prići , ako je pisalo da su za win2003 nije bilo nikakvih problema.. i imao je qvga ekranIzvorno postao observer
ahaa, ja sam mislio na nešto tipa ipaq 6515 i 6915Izvorno postao vatrogasac1
moje mišljenje znate....![]()
<-------------
.
.
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ma to sve sam mu rekao i ja pa se ne može odlučiti...On bi htio nešta sa kamerom(da ima multimedije) ali i da je poslovan...a nije ni samsung d900 loš,jelda? pa n73 je najbolji jel ima i symb i kameru i zvučnici dobri...ma ja mislim da če uzeti n73,ako ne uzet če d900.a vidit čemo....
E sad, dolazimo do onga što je observer rekao:
Koliko je on poslovni korisnik, tj koliko uistinu želi poslovni mob, a koliko želi neki "šminka" mob...Da budemo jasni....ja govorim o pravim poslovnim ljudima, a ne nekim wana be poslovnjacima
Realno gledano, D900 nije poslovni mob, jer ima samo mogućnost pregledavanja office dokumenata i ništa više što bi vuklo na poslovni mob...
Ako baš hoće poslovni mob, sa puno mogučnosti onda definitivno N73, a o D900 nebi u tom slučaju razmišljo...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks