imam 03.81 verziju soft. nije vrag da je to najstarija, mob nije ni mjesec dana star???????????? zasad nemam nikakvih problema sa softom ali me zanima jesu poboljšanja vrijedna rizika, da ga odnesem na update???
imam 03.81 verziju soft. nije vrag da je to najstarija, mob nije ni mjesec dana star???????????? zasad nemam nikakvih problema sa softom ali me zanima jesu poboljšanja vrijedna rizika, da ga odnesem na update???
Tu istu verziju softa imam i ja, a mob nije star ni mjesec dana...
Makar sve uredno radi, mislim da ću ga odnjeti na update...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
a gubi li se garancija na mobitel ako ubacin novi soft?
ako imaš garanciju od mobisa onda odi u njihov servis i oni ti to naprave besplatno... Zašto bi plaćao ako možeš besplatno...Izvorno postao pajo
![]()
Jel se meni nešto pomješalo ili od prije par mjeseci na besplatni update mogu i mobiteli bez garancije?Izvorno postao Ico
Mislim da se upgrade softa u mobisu pošteno plaća ako nemaš garanciju... bar koliko ja znam...
Besplatno je ako imaš garanciju...![]()
![]()
Ma znam, jedno 170kn.. Al velim, negdje sam čuo da je besplatno, pa provjeravam. Sutra ću ih nazvati i pitati. U biti, kad pogledaš- na to bi stvarno svi trebali imati pravo, neovisno o garanciji. Mislim, kaj i da nemam garanciju, Nokia je Nokia, nisam ja krivotvorio mob.. Kužite me? Ne proizvodi update-ove Mobis, nego Nokia, a njima bi u korist išla podrška za sve svoje mobitele i korisnike. Al dobro, ak je takva politika, kaj ja tu morem
EDIT: dobro, jednim djelom su to sredili preko net-update-a, ali dosta nas je ostalo zakinuto.
Zadnji uredio darkovsky : 20-11-2006 u 00:44
Bookmarks