Pošto je to sa phoenix_om, odustajem od toga...
Da nebi bilo nismo znali... rađe ga nosim nekom unlockeru...
@T-maca: hvala na objašnjenju kako si to napravio...![]()
Pošto je to sa phoenix_om, odustajem od toga...
Da nebi bilo nismo znali... rađe ga nosim nekom unlockeru...
@T-maca: hvala na objašnjenju kako si to napravio...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Misliš serviseruA i mislim da ti je bolje da ga odneseš, jer za ovih 50 kuna koje ćeš platiti za flashanje ćeš uštedjeti gomilu živaca...
EDIT: Još malo dojmova...složio sam si jednu finu temu, nešto a la Vista, poriktao sve postavke, čak sam i malo po Phoenixu prćkao (ima i on tweakova za N6280). Malo sam razočaran Music Playerom, ali je zvuk dosta glasniji. To jest može se slušati i u autobusu. Mogao bih ga usporediti skoro sa zvukom sa svog laptopa...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Eh da, nasao sam jednu gresku i jos dva featurea - copy/paste te A2DP (reprodukcija mp3-ica putem stereo bluetooth slusalica), a bug je da kad pokrenem java midlet (npr. Operu Mini), nece svirati glazba u pozadini
EDIT: Skuzio sam zasto je tako, naime, tako je Nokia mislila da ce sprijeciti resetiranje mobitela uslijed sviranja glazbe. Jer su neki korisnici prijavili da im se problem dogadja dok su pokrenute java aplikacije...
Zadnji uredio T-Maca : 13-11-2006 u 20:07
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Znači, isplati se staviti novi soft gore?![]()
a ima li taj novi soft flash? tako da mi može raditi npr ona tema workingclock?
on a dark desert highway,cool wind in my hair.......
imam 03.81 verziju soft. nije vrag da je to najstarija, mob nije ni mjesec dana star???????????? zasad nemam nikakvih problema sa softom ali me zanima jesu poboljšanja vrijedna rizika, da ga odnesem na update???
Tu istu verziju softa imam i ja, a mob nije star ni mjesec dana...
Makar sve uredno radi, mislim da ću ga odnjeti na update...![]()
Bookmarks