ma moja taktika je bolja![]()
ma to on namjerno jer nezna dali upisati meko ili tvrdo Š ili č ili đ ili ž ili u ili ) ili ili il ililllllllllllliiiiiiiiiiPoslao: gog
wb, ovi tvoji dijakriticki znakovi mi dolaze u obliku upitnika... daj sredi to..
pa onda stavi upitnik
dobar grah daleko se čuje
ma moja taktika je bolja![]()
****** izgleda da cu morati poceti pisati bez znakova... to je tako otkako koristim Operu, a IE ne mogu koristiti jer mi je presporo s njim (ono kaj sam ti pricao)... Dajte ljudi tamo u toj mojoj temi mi niste odgovorili da li ima koja verzija Opere koja normalno pise nase znakove??Poslao: gog
wb, ovi tvoji dijakriticki znakovi mi dolaze u obliku upitnika... daj sredi to..
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
probaj sa view - encoding - pa prvo iso 8859-2, a ako ne radi onda probaj windows 1250
ocete biti u petak u remyu oko 11?
uglavnom di ste u petak oko 11?
Kaj ?astiš?
@coma...imaš pozdrave od Nereda,on ti se nemre javit jel je trenu8tno tolko pijan da čistaćica briše pod s njim u Remyu.Poručio ti je da nebudes curica,nego da pokažeš kaj nosiš u tim hlačama s guzicom do poda i dovučeš se u Remy za pola sata.
P.S Uzmi sto Kn
Evo coma ja ti ovo postam iz remya s jednog telefona kojeg ces vidjeti ako dodjes... mi smo sad tamo i radimo crash-testove mobitela... ajd dodji, ali nemoj opet nja-njat i bahatit se jer cemo napravit crash-test tebeIli jos bolje - usporedba crasha mobitela i come - 90 grama protiv 40 kila pa da vidimo tko ce izdrzat...
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@whiteboy koji mobitel ima 40kg?
@coma...pročitaj sa razumjevanjem.
ja sam na zalost u petak u 11 u skoli
@tomo zajebavam se!
@bigboss u 11 navecer sigurno nisi u skoli!
kaj bi vi da opet ružimo,dajte si nadjite nekakve komade pa malo s njima istražujte blagodati života....sam na zahebanciju i cugu mislite
BTW...coma,di je Buggy,kaj se niš ne javlja.
buggy je zaboravio password od foruma, a sjebo mu se mejl, pa je napravio jucer novi mejl, pa sam ja zappanu poslo mjel, pa ce mu zappan posalti password, pa.... to je to
ma mislio sam da ste tamo jer ja imam trening u kemijskoj u petak do pol 11 pa da svratim jer je to 1 stanicu udaljeno a uvijek buggy i ja idemo poslije treninga u petak malo u grad!
ma da znam ja te spike i onda ce se prijavit kao 800ti clan SULJO za ngradu koju ce mu Jsp_m obecat.
a nagrada je.............................................
daj ne seri buggy ima oko 150 postova, btw di je jsp_m???
ej pa ti kad narastes ces 100% glasat za HDZPoslao: coma_zgb
@whiteboy koji mobitel ima 40kg?
pa ja imam vise nja nja njanjanajnajnjanjanjanja.Poslao: coma_zgb
daj ne seri buggy ima oko 150 postova, btw di je jsp_m???
btw neznam možda na zavoju, u stvari pitaj ga.
ti si looood
reci mi nesto NOVO!
stalno taj njanjanjanjanjanjanja...
@coma.....jesi bil u Remy-u jučer.
nisam, otiso sam ravno doma nakon treninga, kaj je bilo nesto?
to nečeš nikad saznati![]()
@nered...se sječaš jučer u remy-u kad smo one trebe dve(ono),pa smo ih otfurali poslje čage po stolovima.
BTW...jel ti se javio onaj frajer kaj smo ga puknuli sa 80km/h u štozdenfer,hebote jedva smo izašli iz auta kolko smo tropa bili.
Bookmarks