Stvar je u cracku (da pogodim, razor 1911), kod mene ista situacija. Tražio sam novi crack i našao ovaj koji ne baca "dont send" error ali opet ne radi..
Stvar je u cracku (da pogodim, razor 1911), kod mene ista situacija. Tražio sam novi crack i našao ovaj koji ne baca "dont send" error ali opet ne radi..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Hmm izgleda da je crack ok ali sam trebao staviti novije drivere za vga (nvidia). Sad radi ali se resetira nakon određenog vremena (kad se pojavi loading screen) isto kao i most wanted... Mislim da sam se ohladio od igre upravo![]()
Izvorno postao XLR8R
Evo bas sam instalirao opet igru i krekirao sa tvojim krekom, al sad opet drugi problem. Sad kad idem u igru uopce ne reagira nist, ne skaće više ono send i don't send. Intalirao sam i najnovije drivere al nist
Heh, znam, ovaj krek koji sam stavio ne baca "dont send" error ali svejedno ni meni nije radio. Ja sam ovo napravio:Izvorno postao Crash&Burn
uninstall
install
install dx9 sa dvd-a (iako mislim da nije potrebno)
-> do ove točke nije radila igra bez obzira koji krek stavio
install novijih nvidia vga drivera
-> tu je igra proradila sa razorovim krekomonaj drugi nisam ni probavao..
..to je sve što znam..
Probat ću i ja tako![]()
To sam i ja napravio al mi je isto, a jel zna netko di ima krekova za download. Ja sam nasao samo torrente , a posto imam CarNet neda mi se skidat jos par megabajta torrent programa i + crack.Izvorno postao XLR8R
Evo nesto blesavo,
isti problem,
doslovno porusio sve programe na pc-u i nista....
Odem doma do brata,
on ima kenjavu konfu tipa sempron neki i slicno, instaliramo i kvragu radi...
Nista, ja opet doma kod sebe, instaliram nanovo windoze al isti k...c.
i onda sam zakljucio da mi brat ima SP1 a ja SP2.....
Kad sam instalirao Service pack 1 proradilo sve (razor crack) al se igra nakon cca 1 sat resetira, al to mi jos ne smeta![]()
![]()
, jer sejvam nakon svake trke.
Ako imas volje probaj ovo...
Ne kupujem ništa više.
Izvorno postao Stric Dobby
stvarno čudno, s tim SP1... lol
Par frenda mi je to reklo, al mi se neda stavjati SP1
Bookmarks