brijem da ti crack ne valja.... a i neznam oces ga moc terat na toj kanti![]()
Ljudi imam problem!!! Naime kad instaliram NFS Carbon i krekiram i kad hoću ići u igricu iskoći mi prozor, zanima me jel zna tko kak to popraviti. Cudno mi je kad instaliram igru i bez krekiranja onda mi ne skoći ona slika nego dođe normalno slika carbona i pise umetni orđiđi dvd (jer nije krekiran). A kad krekiram iskoci onaj prozor.
moja kanta:
AMD ATHLON 1.2GHz
RAM: DDR 512MB
Grafulja: Ati radeon 9550 - 128Mb
HDD 200GB
Neka AsRock maticna
Win XP SP2
brijem da ti crack ne valja.... a i neznam oces ga moc terat na toj kanti![]()
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
hm meni se zna rušit igra jesi probo:START>PROGRAM>ELECTRONT ARTS>NFS CARBON SAFE MODE ak neče ponovo instaliraj
A KAJ SAD TI GLEDAS�
za ati graficke trebaju 6.8 driveri...ako imas verziju ispod te promjeni ih pa javi sta se dogadja
Meni se isto to desilo(Vjerovatno smo skinuli istu ) i nisam je mogao instalirati,izbrisao sam je i skinuo ponovno sa druge adrese i RADI!!![]()
Bas sam skinuo nove drivere 6.10 tj. cataylst sa www.sapphiretech.com ali je isto![]()
![]()
ja takoder imam problem s carbonom: dok pokrenem ikonu komp se odmah restartira probao sam kod frenda instalirat igru i sve super radi
(od programa imam instalirano WinRAR, Nero 7, AVG, Spybot)
konfiguraciju necu pisati jer znam da moze raditi na najjace
![]()
![]()
Ista stvarsamo meni pokrene igru i igram pa mi nakon 20 minuta ta greska dode...
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
kod mene je problem bio u starom driveru probaj skinut 6.10 ako imas ati graficku i raditi ce ti
Ajde ljudi, zar bas nitko nezna![]()
![]()
Stvar je u cracku (da pogodim, razor 1911), kod mene ista situacija. Tražio sam novi crack i našao ovaj koji ne baca "dont send" error ali opet ne radi..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Hmm izgleda da je crack ok ali sam trebao staviti novije drivere za vga (nvidia). Sad radi ali se resetira nakon određenog vremena (kad se pojavi loading screen) isto kao i most wanted... Mislim da sam se ohladio od igre upravo![]()
ide ti igra bez problema na ovome samo smanji sve detalje a viruj mi da je i igra bezveze sa detaljima fullIzvorno postao Crash&Burn
skini drugi crack i to je to!
ja iman razor 1911 crack, i sve radi kad uđem jedino što grafulja nedopušta lijpe slike, nego samo konture... Sram me ovo napisati, ali grafulja je GeForce 440 MX![]()
![]()
Čudim se kako uopće možeš igrat s tom grafičkom...
neigram carbon, ni slova se ne videIzvorno postao domy_os
, evo već godinu dana ništa ne igram, tu i tamo heroese 3, UT, GTA...
Izvorno postao XLR8R
Evo bas sam instalirao opet igru i krekirao sa tvojim krekom, al sad opet drugi problem. Sad kad idem u igru uopce ne reagira nist, ne skaće više ono send i don't send. Intalirao sam i najnovije drivere al nist
Heh, znam, ovaj krek koji sam stavio ne baca "dont send" error ali svejedno ni meni nije radio. Ja sam ovo napravio:Izvorno postao Crash&Burn
uninstall
install
install dx9 sa dvd-a (iako mislim da nije potrebno)
-> do ove točke nije radila igra bez obzira koji krek stavio
install novijih nvidia vga drivera
-> tu je igra proradila sa razorovim krekomonaj drugi nisam ni probavao..
..to je sve što znam..
Probat ću i ja tako![]()
To sam i ja napravio al mi je isto, a jel zna netko di ima krekova za download. Ja sam nasao samo torrente , a posto imam CarNet neda mi se skidat jos par megabajta torrent programa i + crack.Izvorno postao XLR8R
Evo nesto blesavo,
isti problem,
doslovno porusio sve programe na pc-u i nista....
Odem doma do brata,
on ima kenjavu konfu tipa sempron neki i slicno, instaliramo i kvragu radi...
Nista, ja opet doma kod sebe, instaliram nanovo windoze al isti k...c.
i onda sam zakljucio da mi brat ima SP1 a ja SP2.....
Kad sam instalirao Service pack 1 proradilo sve (razor crack) al se igra nakon cca 1 sat resetira, al to mi jos ne smeta![]()
![]()
, jer sejvam nakon svake trke.
Ako imas volje probaj ovo...
Ne kupujem ništa više.
Izvorno postao Stric Dobby
stvarno čudno, s tim SP1... lol
Par frenda mi je to reklo, al mi se neda stavjati SP1
Ja imam SP2 i igram, tj. mali bratić igra i po 4-5 sati, nikakvih problema nema...
Bookmarks