Ako se ne varam u onim starim Motorolama startac ili tako nekako isla je cijela kartica a ne samo onaj dio koji se otkine.Znaci moguce da su bile koristene.
Ljudi, da vas pitam, dva Simpa broja sam dobio od jednog forumaša, ali su brojevi otvoreni (skinuta je ona folija). Kad nazovem jedan broj javi se glas "Broj trenutno nije dostupan", pa onda na engleskom. Kod drugog broja, samo me izbaci.
E, sad, jel moguće, pošto one SIM kartice nisu dirane iz plastičnog okvira, da me je forumaš prešao, odn. je li moguće da su kartice ipak nekako korištene, a ja to ne mogu provjeriti jer su one male SIM i dalje kao nove?
Ovo mi je bitno jer prodajem te brojeve pa ne bih htio prevariti ljude.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ako se ne varam u onim starim Motorolama startac ili tako nekako isla je cijela kartica a ne samo onaj dio koji se otkine.Znaci moguce da su bile koristene.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Kako bih mogao provjeriti, a da ne stavljam karticu u mob?
Bi li mi u T-Mobilu kazali jesu brojevi korišteni ili je to "poslovna tajna"?
Ako netko zna ili je blizak sa SZK T-Mobila, može mi se javiti na PP. Privatnost zajamčena.
U Mobisu!
Diskrecija zajamcena![]()
![]()
![]()
Ko da narucuješ ukrajinke.![]()
![]()
Koliko me sjecanje drzi poruku "Broj trenutno nije dostupan" dobijes skroz dok s tim brojem ne napravis prvi poziv.
Tek nakon prvog poziva ti se taj broj aktivira.
Da, kužim, ali zašto me kod drugog broja, kad zovem ne obavijesti, nego me samo izbaci?Izvorno postao 10aLEX
U Mobisu!
Probaj nazvati sluzbu za korisnike i reci im da si ubacio karticu u mobitel [ali to nemoj napraviti] i za provjeru pokusao nazvati s drugog broja taj broj.Izvorno postao Moby
Siguran sam da ce ti reci da moras napraviti prvi poziv i da te zato izbacio!
Ne vidim drugi nacin kako bi to provjerio.
Bookmarks