Kod mene su jednom bili isti "simptomi" i kada sam zamjenio napajanje je bilo OK. Možda je i preslabo ovo koje imaš.
Kod mene su jednom bili isti "simptomi" i kada sam zamjenio napajanje je bilo OK. Možda je i preslabo ovo koje imaš.
teško moja konfa jeIzvorno postao Dark
amd ahtlon xp 2000+
ram 768 sdram
napajanje je 400wati-mislim da je dosta
graulja ati 9000 128 ddr
neznam u čem je problem
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
možda zbog harda, meni se gasio otprilike svakih 10min, najbolje u neki servis da diagnosticiraju kvar
- Red-Gsm.net -
Može ti biti hard, RAM ili matična. To bi trebalo provjeriti. Najbolje otiđi do servisa![]()
problem dakle moze biti softwerske i hardwerske prirode.
za pocetak skeniraj kompjuter od viruse, spywarea, malo sredi registry sa programom za to i tako..
pogledaj u kakvom stanju ti je hard disk http://www.hddlife.com/
ako nije pomoglo, rastavi kompjuter, te ponovo sastavi sve komponente.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
hddlife kaže
health status 56% ok!
performance status 56 exlecent!
na sevis ga ne nosim jer će reći hiti to u smeće i kupi si novi jer će servis koštati više nego komp
komp je sređen (defregmntacija diskeeper 11,antivirus pc-cillin 2007, antispyware avg-antispyware 7.0.0.50, registry Advanced System Optimizer)sve sređeno neznam više to da radimk.Komp sam prije 5 dana skroz ali baš skroz rastavio očistio ventilatore i tem proca je 50 što je idealno za moj athlon xp provjerno
temp harda je oko 38 varira oko te temperature
i još da napomenen da sam jučer imao 6 restarta unutar 2 sata jer ima još koih prijdeloga
i hvala na ovim
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
jesi provjerio temperaturu procesora ako ti se procesor pregrijava onda ti se isto može resetirati
Bookmarks