Pozdrav Ljudi
Evo samo da vam velim bio sam proslih dana u nekoliko Država,problem je bio veliki sa roamingom.Bio sam u Zurichu Londonu,Grazu,Frankfurtu,Sarajevu i ljubljani.Iz Slovenije i Austrije sam mogao slati SMS i pozivati bez problema,kao i u HR.A iz bosne njemaceke i uk.nisam mogao pozivati samo sam mogao slati SMS,kad bih pokusao pozivati Tel.bih se samo resetirao,napominjem probao sam sve opcije jedinica prije pina,upalit ugasit mob,kod pozivanja kad se nalazite u Roamingu,sve opcije,naravno zaboravih reci kada bih mene netko zvao takoder me ne bih mogao dobiti.Cura mi je bila prije 2 tjedna u Pragu takoder isti problemi,ona ima Eriksona ja imam N80 nokiu i probao sam stavit svoju sim karticu u drugi tel u Nokiu 8310 ista stvar se desava.
Sreca moja pa sam imao sa sobom VIP i i T-mobile sim kartice,tako da sam ipak bio dostupan nekim ljudima.
Eto ljudi sad znate da ROAMING TELE 2 MREŽE ne radi ni za k........
Zvao sam poslje službu za korisnike oni se prave blesavi prave s eenglezi.
Jedan mi je tip rekao da mi tel prestar i da nije ispravan,da jednostavno trebam kupiti novi tel.SRAMOTA
Evo samo još nešto dali je netko od vas imao kakvih loših iskustava sa Roamingom Tele 2.
Da vam iskreno kazem cesto putujem van koristim roaming usluge,naj prije mi je VIP i CRONET bili skupi sad tek vidim da su zapravo opravdali svoje razloge.
Te dvije mreže me nikad nisu iznevjerile.![]()
Pozdrav

Odgovori uz citat

Bookmarks